Zlín – Bohemians 1: 1, rookie je ponovno završio bez pobjede

Zlín je u proljeće osvojio šest bodova zahvaljujući izvlačenju i spašavanju na natjecanju u jesen.

“Naš je problem u učinkovitosti. Stvorili smo dovoljno prilika za pobjedu, ali igrači na kraju ne guraju. Dakle, mi samo skupljamo ždrijebe, a ne pobjede. Kada rastemo u razvoju igrača, utakmice se mogu završiti pobjedom – rekao je češki trener Bohumil Páník.

Njegov je tim bio aktivan protiv Bohemiansa, ali kraj Jordana i Poznana nije imao preciznosti. Isto tako, Jugas je trčao uz kutni udarac, pa je došao red na goste.

Schick puca u kazneni prostor, ali on ga je gurnuo iz skretanja prema sigurnosti branitelja Zlina. Iz daljine je Jirásek pokušao sljedeći pokušaj.Igra se vratila u Zlámal i na iznenađenje obrane gostiju Zlínský je pametno udario u izravni udarac, nakon čega je morao biti prikazan vratar Bohemians Zlámal. Jordanova sljedeća postaja označila je liniju. Jirásek nije promijenio status bez golova na kraju poluvremena.

Vukadinovič je bio blizu gola u drugom poluvremenu, ali ga je propustio. Rezultat se otvorio iz još jedne akcije u 52. minuti Jordana, koji je gurnuo loptu ispred Zlamala i pronašao rupu u svom stavu. kartica. Međutim, Vukadinovich nije koristio standardnu ​​situaciju s granice kaznenog prostora. Koreš je imao još jednu priliku, ali nije uspio podići.S druge strane, Schick se mogao uspoređivati ​​s centrom Mosquera, ali je glava prešla preko prečke.

Oslabljena momčad Bohemiansa ipak je uspjela nadoknaditi. Domaća publika nije bila oduševljena kada je u 76. minuti iznenaditi golmana domaćih.

Razočaran sam što nismo stigli do pobjedničkog kraja jer smo ga htjeli prekinuti. Liga je koledž i mi smo u prvoj godini. U Pilsenu se može proučavati samo godinu dana. Ali nogomet je pravedan, a mi učimo ”, dodao je Lord.

Zlín je mogao vratiti vodstvo, dok su u šansama Holika, Koreša, Poznara i Vukadinoviča gostujući tim držao golmana Zlámala i ništa se nije promijenilo na kravati.

“Druga polovica bila je na našoj strani pristojni i napravili smo priliku, kombinirali smo se.Iako ih nismo koristili, ali sam zadovoljan da smo čak u deset uspjeli usporediti. Štoviše, Zlámal se dobro pokazao. Bilo je mnogo trenutaka u kojima nas je držao Zlamal. Zlín igra iskren i taktički napredan nogomet, ali nije iskoristio priliku, ”rekao je Roman Pivarník, trener Bohemiansa.