HOLOFAN OBEZBEĐUJE VANJSKO OSVJETLJENJE ZA NOVO BET365 SJEDIŠTE

Vodeća svjetska internetska kladionica Bet365 sa sjedištem u Stokeu na Trentu nedavno se preselila u potpuno novu poslovno izgrađenu poslovnu zgradu pružajući svom osoblju sigurno i ugodno okruženje za rad. Lijepo dizajnirana zgrada blistava je počast uspjehu posao i arhitektonski se izdvaja od suvremenijih zgrada oko njega. Novih 15.000 m2 baza je izgrađena na mjestu bivšeg ureda novina Sentinel u Media Wayu u Stoke-on-Trentu i gotovo je dvostruko veća od njihovog prethodnog sjedišta u Festival Parku. Dizajnirao Arhitekti Wood Goldstraw Yorath čiji je cilj bio pružiti vrhunski uredski ured s visokokvalitetnom završnom obradom koju očekuje takav prestižni klijent kao što je Bet365 u suradnji sa Zerumom i Debbie Crosby – savjetnicom za dizajn interijera tvrtke Bet365. Projektni tim trebao je osigurati da dobavljači odabrani za sve aspekte projekta budu na visokim standardima potrebnim za ispunjavanje kratkog zahtjeva na zadovoljstvo klijenta.

Izazov

Zgrada radi 24 sata dnevno, a osoblje radi u tri smjene, a ljudi se kreću kroz parkiralište u svako doba dana i noći. Sigurnost i sigurnost osoblja su najvažniji, pa su šetnice koje vode između zgrade i različitih dijelova parkirališta morale biti dobro osvijetljene i sigurno ocrtane.

Riješenje

Sa cca. 2.000 parkirališta za automobile i prostor koji je vrhunski izuzetno širok razmak između stupova bio je presudan, a LED svjetiljka Holophane DSX2 pružila je savršeno rješenje s impresivnim razmakom između stupova. Šetnice i pješačke zone morali su biti sigurno osvijetljeni, ali u skladu s dizajnerskim etosom zgrade, dizajn odabranog proizvoda morao je biti upečatljiv i moderan, a istovremeno energetski učinkovit. Dizajnerski tim odabrao je stilski Holophane Tetra Parco 2 koji je označio sve one kutije. Fasadna rasvjeta stvarno prikazuje zgradu noću i oživljava prednje i stražnje uzvisine zapanjujućim pranjem svjetlosti i linearnim sjajem duž odabranih linija pročelja. Proizvod Holophane Mini Corniche s LED izvorom svjetla s dugim vijekom trajanja osigurava da će ovaj izgled potrajati i u budućnosti bez potrebe za skupim održavanjem. Konačno, područja ispod nadstrešnica bila su osvijetljena neupadljivim Oblo i 2100 Incasso ugradbenim dometima za osvjetljenje, a osvjetljenje šetališta na niskoj razini osigurao je Promenade 200 udubljeni proizvod za neizravno naglašeno osvjetljenje. proizvod za naglašenu rasvjetu.

Debbie Crosby, koja je bila odgovorna za unutarnje i vanjske sheme, bila je oduševljena ne samo izvedbom svjetiljke D-serije, već i koliko je dobro uklopljena u estetiku zgrade.

“Zerum je pokazao fotometrijom da je ovaj proizvod savršen za ovu stranicu. Ovaj proizvod ima izvrsnu pokrivenost i dug vijek trajanja modula, što je presudno za prekomjerno upravljanje objektima na web mjestu. Bilo je moje mišljenje da se estetska oprema dobro uklapa u zgrada i izgled koji smo nastojali postići u cjelini. Tijekom sezona Holophane okovi su se neprestano isporučivali. Nije došlo do povećanja potrošnje energije, a ušteda energije rezultirala je uštedom troškova za Bet365. Ovim su Bet365 već uputili upotreba ovih holofanskih proizvoda u budućim shemama. ”

Holophane je pružio cjelovito rješenje vanjske rasvjete za ovaj impresivan projekt visokog profila i postigao sve ciljeve koje je postavio dizajnerski tim istodobno impresionirajući klijenta.