Warren Gatland priprema za rezanje Wales na stvar Svjetskog kupa

Nakon mjesec dana treninga „iz njihove zone udobnosti”, na nadmorskoj visini u Švicarskoj i na omara Katar Wales momčad imat će lakše ovaj tjedan na povratku u svoju bazu u Vale of Glamorgan pripremu za suočavanje Irsku na Millennium stadionu u subotu, prvi od tri zagrijavanja odgovara prije svjetskog prvenstva.

Warren Gatland namjerava koristiti ovaj vikend da mu pomogne smanjiti svoju Wales momčad od 47 do 36 ili 38.Wales je nakon zagrijavanja igra je povratak protiv Irske u subotu 29. kolovoza, dva dana prije dana kada timovi moraju objaviti svoje 31-jake odrede za Svjetsko prvenstvo, koje počinje 18. September.George Sjevernoj odgovara za Wales Svjetski kup toplom -up meč nakon potresa mozga Opširnije

„Mi ćemo smanjiti momčad nakon subote”, kaže Wales trener. „Želite li broj koji je lakše upravljati kad se usredotočuju na ragbi strani igre: uzeli smo igrače iz svoje zone udobnosti u Švicarskoj i Katara, gurajući ih fizički i psihički.Pokušali smo napraviti trening teže nego igre, ali od sada je više o ragbi.”

Gatland će koristiti subotnjem zagrijavanje protiv Iraca ocijeniti više mlađih članova velški kontingenta. „Jedan broj mlađih igrača u momčadi će imati priliku protiv Irske pokazati što su učinili u posljednjih nekoliko tjedana i gurati svoje zahtjeve za izbor u momčadi”, dodao je Novozelanđanin.

„Neki će propustiti i reći im je najteži dio treniranju, pogotovo kad su stavili u koliko su u posljednjih mjesec dana.”

Gatland će tada odabrati svoje vodećih igrača na druga utakmica protiv Irske i protiv Italije u Cardiffu, 5. rujna.U nedjelju 20. rujna počinju kampanju za Svjetsko prvenstvo protiv Urugvaja na Millennium stadionu, uz utakmicu protiv Engleske na Twickenham sljedeće Saturday.Rugby Svjetsko prvenstvo 2015: Dan po dan učvršćenje raspored Opširnije

„ Suočavamo Fidži pet dana nakon igranja Englesku i ne postoji način da isti tim će biti u mogućnosti igrati prva tri igre na Svjetskom prvenstvu „, kaže Gatland. „Moramo razmisliti o tome kako da se miješati i odgovaraju kako bi dobili najbolje iz igrača i zagrijavanja su dio toga.Najveća stvar za nas uzeti u obzir je podijeljena na 31 turnira, 18 naprijed i 13 leđa ili 17-14, a mi osjećamo da smo na dobrom mjestu.”

Richard Hibbard vjeruje bol trening srpnja će raditi u Wales-a prednost. „Posao koji smo napravili bio mentalno”, kaže Wales je Lions prostitutka. „Sobe u Dohi je visina strojeve tako da smo spavali na 3.000 stopa. Bilo je teško, naporan mjesec, ali svi igrači napravili ozbiljne dobitke i to se isplatilo.Donijeti na kolovozu.”

To će biti prvi od četiri zagrijavanja odgovara za Irsku, čiji je glavni trener, Joe Schmidt, nije dao naznaku o snazi ​​strani će biti Fielding u Cardiffu s utakmice protiv Škotske, Wales opet i Engleska doći. „On je nas drže u mraku i na našim prstima”, rekao je drugi red Ian Henderson. „To je što svatko raditi.”