Vysočina Jihlava – MFK Karviná

Visočina Jihlava bori za spašavanje, a posebno u domu odgovara zaraditi tri boda. A privući publiku na tribinama, postavili uprave kluba za prvi 550 dolaznog svinja-klanja blagdan. Bilo je “mesar”, a na terenu za igru, koja će značajka karvina ostaje neodgovoreno pitanje.

Jihlava još proljeća osvojio jednu pobjedu, ali secsakramentsky važno. Doista je uspio dvoboj s Hradec, koji su također uhvaćen mjesto. Odjelima trener Michal Bilek, iako ostaju na nadmorskoj visini zonu, ali iz nesestupových pozicija odvojene su samo točke.

Početna znaju da mogu igrati ulogu svakog stečenog trenutku, dakle, želite pokrenuti kući što je manje moguće. U isto vrijeme oni su svjesni da bez podrške Domaći navijači će biti teže i stoga je uprava kluba odlučila privući nogostup kroz svinjskog blagdan. “Važna borba protiv karvina smo uvelike potrebna podrška naših velikih obožavatelja. Hogkilling delicije će ponuditi tri otvorena hrane staje u 14:00. Kupon primamljivo grickalice dobiva prilikom ulaska na stadion svima koji su kupili ulaznicu za utakmicu protiv karvina ili uloženo u sezoni sezona ulaznice, ulaznice po sniženim cijenama i obitelj prolazi “, rekao je voditelj marketinga Miroslav Fuks. Morate dodati kobasicu, et al. Oni će biti gore za iznenadan zahvat samo za prvih 550 posjetitelja.

No, natrag na performanse. Jihlava posljednja izgubljena u Teplice 0: 1 i to okrugli će imati priliku da ispravi situaciju, naime, domaćini rookie iz Karvina. Gosti će proljeće izuzetno uspješna, što potvrđuje stekao pet bodova i više nego solidnu sedmom mjestu.

“Na petnaesti Jihlava imamo dobru deset bodova viška samo za njih u subotu igramo. On želi sigurno bodove, a zatim da je naš cilj će biti jako blizu. Sretni smo mi to mogao učiniti što je prije moguće, kako bi do kraja proljeća nije morala biti nervozni”, govorio je sa predsezona ciljevi za uštedu Jan Sister.

Gorje će propustiti ozlijeđeni Urblík i Urdinov, koji je reket do četiri žuta kartona. Karvina će biti predstavljen u potpunom sastavu.