Velike intervencije, druga nula. Boem je čuo pohvale iz Engleske sa svih strana

„Bilo je izvrsno. Pomogao nam je uglavnom u zraku, što je u odnosu na stil igre Stoke vrlo važno „pohvalio je nekoliko puta u svojoj samo ljetnih pojačanja trener Arsene Wenger. Početna

” Njegove su statistike govore same za sebe „, nakloni prije Cech u zajedničkom televizijskom intervjuu, dom vratar Jack Butland, koji je na tri zasluženi goalless rezultat jednako visoke kvalitete intervencija.Jedan od najtalentiranijih golmana u ligi, međutim, podijelio je nagradu za najboljeg igrača u igri, pogotovo za četiri velike intervencije iz drugog poluvremena. “Bilo je važno uzeti loptu u stranu i pripremiti se što je brže moguće za štap na vlastitoj šipki”, rekao je češki golman prvu nezgodnu situaciju u vlastitom kaznenom prostoru. Jedan balon je uspio izaći iz velikog limuna, na kraju se morao nositi s nogama. “U kaznenom prostoru bilo je puno igrača.Morao sam se oko sebe i udariti loptu u kojima nitko nije htio „, objasnio je na njihovim stranicama.

Britannia stadionu Arsenala vratar pročistiti Njegova 172. nula u engleskoj ligi. Ove sezone je postigao jubilarni deseti čistu plahtu i staviti tako zaboraviti srijedu navečer, kada je tlo Liverpool popustio tri puta.

„Svaki put kad sam imao utakmicu ne radi se idealno, doći će u sljedećoj utakmici s velikim performansama. Danas se kao vještina, „nasmiješio francuski trener Wenger, koji je, iako je njegov tim nije završen šestogodišnji pričekajte da pobijedi na Stoke, u Londonu, ali i dalje se vratio sretniji nego u prethodnim godinama.

“Bila je to bitka koju su naši igrači dali svemu.Uzimajući u obzir rezultate drugih klubova, izvlačenje je pozitivno za nas “, podsjetio je Wenger na ovogodišnje utakmice Chelsea i Chelsea na terenu Stokea.

Svi su nam rekli da ćemo ponovno izgubiti, ali smo pokazali veliku borbu. Uzeli smo točku “, dodao je trener i vratar Češke, koji će se pridružiti utakmici Chelsea po treći put od ljetne pauze.