Unibet u treći krug u Šangaju sa pobjedom nad Steveom Johnsonom

Svijet No2 dobio je poziv u prvu polovicu i uskoro je na ofenzivu nastavio sa svojim uspjehom na China Openu prošlog tjedna.Nick Kyrgios u novom redu: ne vraćajući se i ne poslužuju bez napora Više

Murray je preživio priliku za ranu šetnju protiv njega u prvoj utakmici, prije nego što je prisilio na odmor u svojoj šestoj sezoni.

Još jedna neodgovorena igra servisa 29-godišnjeg vidio ga je da se Unibet preseli u 5-2 vodstvo protiv čovjeka kojeg je pobijedio u olimpijskim četvrtfinalu na putu do zlata u Riou. Murrayov veći atleticizam oko terena bio je ključ kao što je Škot otišao zatvoriti out u prvom setu za 41 minutu. Johnson, svijet No24 iz Kalifornije, bio je teško naći mjesto u nogometu i pustiti da mu frustracije budu bolje od nekog šarolikog jezika na početku drugi set.Američki je tada primio upozorenje da je izbio loptu dok se suočio s tri prekršajna mjesta u trećoj igri. Murray ipak nije dopustio priliku da sklizne dok je pretvorio sljedeću priliku da pomakne 3- 1 naprijed, dok je Johnson zaustavio prijašnji poziv na suca tijekom stanke. Briton nije odustao od kontrole, zadržavajući pritisak na Johnsonovu sljedeću službu i donio još jednu pauzu dok je američki poletio široku osnovicu .

Murray je vodio 5-1, iako je Johnson smanjio deficit, samo je Unibet odgodio neizbježan kao britanski broj jedan služio za utakmicu, završivši pobjedu za jedan sat i 16 minuta.Sljedeći za Murray će biti Lucas Pouille nakon što je francuski 13. sjeme pobijedio Nicolas Almagro.

Murray je rekao u sudnici intervju sa Sky Sportsom: “Bio je čvrst početak, ali onda kad sam dobio naprijed uspjeli zadržati zamah. Dobro sam igrao večeras, volim uvjete ovdje i nadam se da mogu nastaviti sutra. “Murray je dodao:” Bit će to teška utakmica [protiv Pouille]. On ide za svoje snimke, služi dobro i brzo oko igrališta. “Ima mnogo rizika vani i voli velike utakmice.On je vrlo dosljedan u svojim rezultatima i ja ću pokušati staviti u dobru izvedbu da biste dobili preko nje ako mogu. “Kyle Edmund, međutim, pao na svijet No3 Stan Wawrinka u svom drugom krugu susreta .

U cilju velike vlasišta, Edmund je umjesto toga bio pretučen 6-3, 6-4 i morao se riješiti pohvale njegovih osvajača kao nagradu svojeg dana. Novo Đoković izgleda oštro na Unibet povratku u akciju Šangajski majstori pročitajte više Wawrinka je zauzeo jedini prekid otvaranja u osmoj utakmici, a potom namjeravao parati kroz drugi, nakon što je prvi pogodio za 2-0.

No, 21-godišnji Edmund borio se u borbi za pobjedu u sljedeće tri utakmice, donoseći set natrag na serviranje i prikazivanje Wawrinke, morat će ponovno pojačati igru. prvak je porastao na izazov u devetoj utakmici, a potom odbacio tri prekidna mjesta u susjedstvu kako bi pobijedio pobjedu s rezbarenom pobjednicom u kutu.Edmund, u punoj snazi ​​na prednjoj strani, nije mogao vratiti loptu u igru. Wawrinka, koji je odbacio razgovor o tome da postane mogući budući svijet No1, rekao je da je bio oprezan glede suočavanja s Edmundom, koji je ušao 50 najboljih na Unibet svijetu ovog tjedna. Rekao je: “Vidio sam ga kako igra posljednjih nekoliko dana. Ove godine vidio sam da se jako dobro igra u zadnje vrijeme. Očekivala sam jako tešku utakmicu jer se mnogo poboljšava. “On je opasan igrač. Stvarno sam zadovoljan načinom na koji sam kontrolirala utakmicu više ili manje sa svojom igrom. Mnogo mi je pozitivno. “