Unibet sklon fanovima koji su zaplijenili nakon što je debitirao na Arizona Fall League

“Sjećam se samo što sam jako dezorijentiran”, rekao je Brandon Berry telefonskim putem za Associated Press. “Tada sam vidio Tima.”

Berry je napadao utorak u igri u Glendaleu u Arizoni, održanoj u Camelback Ranchu, proljetnom domu treninga za dvije velike lige. Tebow je ostao s Berryjem 15 do 20 minuta dok su mu paramedici odveli s stadiona. Berry je rekao da se ne sjeća puno nakon zapljene, osim što je Unibet rekao pobjedniku Heisman Trophya iz 2007. Godine, a 30-godišnjak je rekao da je bio u redu kod kuće u blizini Avondale nakon što je pušten iz bolnice. da je navijao za Georgia DIP rivala Tebowa u Floridi Gatorima. Daniel Kelly, navijač Tebowa iz Casa Grandea, rekao je da se upoznao s Berryjem početkom utakmice.Kelly je dobila baseball potpisao Tebow, projekt Unibet manjeg lige s New York Metsom, kada je započela konopcija. “Samo se tresući nasilno”, rekla je Kelly AP. “Mi smo poput:” Dobiti bolesnika! Biti bolničar! ”

Kelly je rekao da se on i njegova žena, Samantha, počnu moliti. Kelly je potom pogledala da vidi da se Tebow također molio dok je stavio ruku na Berryjevu nogu. Kelly je rekla da se Berry pojavila u nesvijesti oko 30 sekundi prije no što je došla s kašljem. Dužnosnici sa stadiona bili su skloni dok su čekali pomoćne medicinske osobe iz vatrogasnog odjela Phoenix.Kelly, koji je slavio svoj 43. rođendan u utakmici i nosio je dres Mets Tebow, objavio je videozapis Tebowa koji je čekao s navijačem na Twitter stranici. “Nevjerojatan trenutak”, rekla je Kelly. “Bio je to čudesni trenutak koji se tamo dogodio.”

Kelly je rekao da je blizu 100F na stadionu i da je Berry s njim na Unibet suncu za većinu igara.

Berry rekao je da ima napadaje od 2013. godine i da je u siječnju dijagnosticiran tumor hipofize. U utorak je imao MRI da prati stanje prije odlaska u igru. Berry je rekao da nije navijač Tebow, ali da je otišao u igru ​​da se u spektaklu gleda u superzvijezdu, iako iz drugog sporta. “Volio bih vidjeti nekoga poput Chipper Jonesa kad sam odrastao gledajući , “Rekao je Berry, izvorno iz Hayesville, North Carolina.Tebow, koji je nedavno potpisan u ugovor s manjim Unibet brojem od strane Metsa, otišao je 0 za 3, a potrčao je i na vanjskom zidu koji je lovio flyball za Scottsdale Scorpions.