Sydney krstarenje prošlosti Adelaide postaviti veliki konačni obračun

Sydney FC postavio je san A-League grand-finale protiv žestokih rivala Melbourne Victorya, koji je kročio Adelaide United 4-1 da dosegnu svoj prvi desničar u pet godina.

Cijela sila Sydneyovog moćnog Napad je bio prikazan u polufinalu u akciji u subotu na stadionu Allianz.

Bernie Ibini otvorio je bodovanje.Alex Brosque je ubacio dva gola u obje strane poluvremena. Christopher Naumoff, koji je imao jasan prikaz, stavio je konačni nokat u lijes s štrajkom u minulim minutama.

>

Adelaide je kasnije utješio Craig Goodwinu, ali, iako su Reds imali dosta šanse, obrana Sydneya ostala je odlučna. Redsi su osvojili Sydney u posljednja tri susreta na stadionu Allianz, ali nebo

Sydney će sada susresti premijere Victory, koji su u petak lako mogli računati za grad Melbourne City, u suparničkom odluku između top dviju strana na stadionu AAMI u nedjeljnom tjednu.

Sydney je došao puhati iz blokova, testiranje obrane Adelaide od početka kao Naumoff zaprijetio u svijetle start na utakmicu.

19-year-old je napravio svoj prvi veliki doprinos u 19. Minute, prebacujući loptu s ruba kutije na Ibiniov čekić koji je pogodio kuću u četvrtom igrom Red. Adelaide je imao zlatnu priliku da se razina samo pet minuta kasnije, kada je James Jeggo pogodio Sergiu Ciri s savršenom loptom, ali špijunska točka-prazan štrajk izvuče izvanredan spasiti od Sydney čuvar Vedran Janjetović .

Sebastian Ryall je izbacio slobodni udarac na rubu terena, kako bi spriječio Goodwina i gotovo živio da je požalio kad je Pablo Sanchez pogodio traku. Prije pauze s Ciriom ponovno je stavio Janjetovića na posao.

Ali Sydney je trenutačno zauzeo trenutak.

Ibini je postavio Brosque sjajnom loptom, a skiper udvostručio prednost Bez oklijevanja u 46. minuti.

Sky Blues nije prestao nakon pauze s Brosque pronalaženje leđa mreže opet gotovo odmah off Marc Janko lopta, iako replays pokazali domaćini dobio Janko je imao priliku postići nekoliko trenutaka kasnije, ali ga je porazio Eugene Galeković, Redsov poraz.

> Utakmica je otvorena u kasnoj fazi s Adelaideom, koja je u fencu završila u borbi, ali Sydney je zadnji put zadobio mrežu Naumoffa u 90. minuti.