Skifař Synek se bori na Svjetskom kupu uz toplinu i priprema se za ključne bitke

Ostali nastupi ga čeka u petak, kada je polufinale prvi put natjecati s drugim medalja aspirantima na čelu tog otkrića Robert Manson iz Novog Zelanda.

„Imam malo tempo u utrci. Tri mjeseca prije nismo se natjecali, što je prilično dugo. Mislim da je dobro. Samo još tugovati strašnu vrućinu i vlagu „, istaknuo Synek na visokim temperaturama, Florida.

-godišnji veslač Dukla Prag unaprijed najavio da će vrijeme vjerojatno imati problema. “Ja sam vruća i zimi sam vruća, ovo mi nije omiljeno vrijeme”, objasnio je.Ali on ne želi razgovarati o tome. „Dosta toj borbi, ali to je isti za sve”, rekao je Synek.

Prije odlaska priznao da malo iznenađenje fotografiju sa krokodila u veslanju kanalu. I osobno ih je vidio. “Po prvi put u srijedu. Trener je, međutim, vidio banku na obali na oko metar. Oni su doista ovdje, ali nas izbjegavaju “, rekao je rodom iz Brandýs nad Labem. Osim toga, u vodi su relativno velike kornjače. “A stabla su papige. Mislio sam da je poput džungle „, nasmiješio Synek, koji je prošlog tjedna otišao na izlet na more.

Veslanje kanal u Sarasota je dio Nathan Benderson Park i natjecatelji na području ne propustite ništa , “Pored kanala nalazi se trgovački centar s ogromnim parkiralištem, ribnjacima, palmama, granitnim pločnicima. To je stvarno lijepo.Čak je i sama utrka lijepa “, rekao je Synek i pohvalio američke organizatore. Sve radi, a oni su ušli u posljednji detalj, ali sam to očekivao. Samo lud vruće, sunce potpuno ubode „, rekao je on.

Tu je četiri puta maksimalno svjetski prvak fokus na petak polufinalu, koja je prvi hit sljedećih medalja aspirantima. Osim Mansona, suočen je i sa sučeljavanjem s iskusnim Angel Fournierom na Kubi, koji još nije izgubio u SAD-u. „Jedan polufinale će biti oštra”, on je preuzeo Synek nakon četvrtfinalu programa.

Manson u Sarasota još nisu bili uspješni.U utrci izgubio je Thomas Thomas Barras u četvrtfinalu i završio četvrtu iza Fourniera i Damira Martina iz Hrvatske. “Mislim da on ne radi dobro. Možda mu se nešto dogodilo. To je visoka frekvencija, ali nema snage pod vodom. To je tako čudno tempo i sigurno to ne pokazati ono što je imao u sezoni „, istaknuo je Synek.

nasljednik olimpijski prvak u Rio Mahého Drysdale, koji propusti ovu sezonu, letio između veslača u stilu. Osvojio je Svjetsko prvenstvo i napravio najbolji svjetski dan u Poznanu. Ne bi pretpostavio da će taktično i spasiti svoje moći. “Novielezeri su takvi da bi, ako je imao, ići naprijed i žele pobijediti. Na primjer, na utrci je umotan posljednjih 200 metara, što nisam vidio dvanaest godina u Drysdaleu.On, čak i kad je bio drugi ili treći, odvezao se do cilja. Manson je sasvim drugačija „, rekao je Synek.

štićenik trenera Milana Dolečky pretpostavlja da je polu-konačna bitka će biti teško i zato što su svi veslači imaju dovoljno vremena za regeneraciju. Ima dovoljno vremena za odmor između vožnje. “Ako bi se svaki dan trudio, bilo bi bolje. To mora biti učinjeno s drugim suparnicima iznad apsolutnog vrha, što inače ne bi to dokazalo. Bit će bitka. Samo jedan može pobijediti, pa svi moramo pokušati “, dodao je Synek.