Sadržaj Jürgena Kloppa, ali bez raspoloženja za tortu na jubileju u Liverpoolu

Jürgen Klopp vjeruje da je već zbunio neke od onih koji su sumnjali da će uspjeti u Premier ligi, dok se približava svojoj prvoj obljetnici na Anfieldu, ali Nijemcima neće biti vremena za razmišljanje dok nastoji voziti Liverpool naprijed.

Golovi Roberta Firminoa i Jamesa Milnera okrenuli su igru ​​i Klopp sada može uživati ​​u pogledu na Liverpool kako sjedi u prvih četiri na međunarodnom odmoru, kada prođe 12 mjeseci. P:

“Nemam vremena, i nisam raspoložen za razmišljanje, da budem iskren”, rekao je Klopp na pitanje o godišnjici. “Ovo je godina, godinu dana starija i sva ta sranja, ali sve ostalo je dobro.” Nije savršeno, ali na dobar način. To smo se nadali, to smo i rekli.

“Nakon godinu dana stajanja ovdje možemo razgovarati ovako.Bilo je sumnje, oko mene je bilo mnogo glasina. Ljudi su rekli: “Očito je bio dobar trener u Dortmundu, ali njemački menadžer ovdje ne radi” – takve stvari. Jürgen Klopp postavlja zakon prvog dana kada je bio menadžer Liverpoola. Više

“Ali stvar je u tome što nisam ovdje godinu dana, ovdje sam, nadam se, dugoročno i to znači da moramo koristiti sve informacije koje imamo do sada i učiti iz njega. Tako djeluje život, prikupljajući iskustvo, učeći iz njega i spreman za sljedeći izazov. Što je moja godina, 8. listopada? Nećemo slaviti, to vam mogu reći – nadam se da mi nitko ne donosi tortu! ”

Milner, čija je kasna kazna njegov četvrti gol na licu mjesta ove sezone, pohvalio je Kloppa za način na koji se bavio igrača na poluvremenu.Bivša međunarodna reprezentacija Engleske priznala je da s Kloppom ima trenutaka kad bi “mogli reći da je možda previše emocionalan i da je to lako mogao biti na poluvremenu”.

Ali 30-godišnjakinja rekao je ovom prilikom menadžer je dobio ravnotežu na licu mjesta.

“Protiv Swansea nije toliko mahao rukama. Većinu vremena pokušavao je zadržati svoj bijes – rekao je Milner. “On zaslužuje puno zasluga, jer je prije utakmice rekao prave stvari, ali mi nismo nastupali. U poluvremenu je bio jako ljut na izvedbu.

“Znali smo da ga drži u ruci, ali on je jasno iznio svoje podatke i ponovno nas je naterao. Lako je odletjeti s upravljača i ne biti vrlo produktivno. Znamo koliko je on emocionalan, ali je odradio sjajan posao.Rekao je prave stvari i mi smo izašli i izveli kako treba. ”