Plíšková je izišao iz Cincinnatija u polufinalu. Hoće li zadržati taj post?

Četvrta nositeljica Muguruzaová Češka Žena se vratila godinu klanje posljednji iz istoj fazi turnira, ukupna bilanca međusobne utakmice podešen na 2: 6. U finalu Halepovou će se suočiti s drugom polu deklasiranoga manje od sat vremena, 6: 2, 6: 1, American Sloane Stephens ubojica Lucy Petra Kvitova i Safarova.

Ako Halep dobije titulu, Plíšková nakon pet tjedana naći će svoj položaj na prijestolju za tenis.

Plíšková, koji je u petak morao igrati dvije utakmice, izgubio je uslugu odmah u prvoj utakmici. Bila je umorna na dvoru, nije radila, a ona je napravila mnogo više nepotrebnih pogrešaka nego njezin protivnik.Nakon još jednog gubitka servisa u devetoj igri Češkoj izgubili cijeli set.

Odmah na početku drugog seta Plíšková prvi put igra je razvio tri brejkboly, ali ni jedna nije okrenuo. Na 2: 3 Češka brani naslov opet izgubio servis prošle godine, ista stvar se dogodilo s njom u osmoj igri u kojoj Muguruzaová nakon sat i 19 minuta pretvorio u petu utakmicu bodova

„Danas nisam pokazati najbolje performanse, propustili. Ja sam energija. Tri mečeva za manje od 24 sata potpisala su za mene “, rekao je Plíšková. „Ona je igrao jako dobro, puno kvarenja i dobro služio”, dodao adresu Španjolaca

Četvrta nositeljica Češka žena Muguruzaová natrag na prošlogodišnjem porazu u istoj fazi turnira, ukupna bilanca međusobnih utakmica je podešen na 2: 6..U finalu, igrat će protiv Halle i Sloane Stephens.

Muški dio finala Cincinnatija će se natjecati Australski nickovi kyrgios koja je nadišla David Ferrer Španjolske 7: 6, 7: 6 i Bugarske Grigor Dimitrov, koja je eliminirala preko istim rezultatom 7: 6, 7: 6 John Isner iz SAD-a.

Kyrgios savladati nakon ispao u četvrtfinalu Ferrerova sunarodnjak Rafael Nadal, španjolski biatlonu. “Igranje s njim (Ferrer) je strašno. Pogotovo zato što sam vrlo visok i zapravo ne.U tie-breac sam dobro služio, ali sve u svemu je to s moje strane nije bio najbolji tenis, pa mi je drago da još uvijek je osvojio „, rekao je australski nakon utakmice, koji nije vidio ni protunapad.

Isto napredak je također Dimitrova dvoboj s Isner, koji je za sebe sedma nositeljica Bugarski odlučili 24:10 u drugom skratiti igri. „Mislim da je ovo dobar napredak”, rekao je Dimitrov njihovom napretku u prvom Masters karijere. “Već u petak sam bio na turneji i cijenim te trenutke. Cijenim ih sve više i više. “