Pardubice dominiraju polufinalnim derbijem u ekstruziji hokejaša

Ali bit će teško. Pardubice je pokazao pregled u oba meča, i sasvim iznimno, Letohrad je igrao.

“Vjerojatno ću biti zloban…”, rekao je Filip Červinka pomoćnik ljetnog trenera. “To je vrlo teško. Protiv Pardubica je vrlo teško igrati. Izgubili smo četiri utakmice za redom, ali sada u polufinalu, uglavnom je riječ o glavama, “znao je uzroke.

Kada su ga točno pitali gdje je problem, našao je i potpuno iskren odgovor. “Po mom mišljenju, bili smo zadovoljni polufinalom. To vidim u timu. Postigli smo najveći uspjeh momaka u Letohradu, a polufinale nismo pripremili loše ”, rekao je Červinka.

Nije poštedio svoje špijune…

Imamo loše ulaze u trećine.Pardubice ima prednost i ima jednu praktičnu liniju koja ga može zatvoriti, a vrlo je teško izazvati je, “žali Červinka.

Letohrad će biti prvi protivnik svog protivnika u subotu. Međutim, unatoč značajnim kritikama, pomoćnik trenera ne postavlja dobro oružje i vidi barem jednu pozitivnu.

“Možda je to posljednja igra, ali ne želimo razmišljati o tome.” Kod kuće moramo slijediti posljednju trećinu Pardubica. (Letohrad joj je osvojio 3: 2 i bio je pod pritiskom.) Igrali smo svoje protivnike apsolutno. Praktično zbrisavanje pretvara jednu crtu i nestaje.Moramo imati bolji pokret i koncentrirati se više ”, rekao je Červinka.

Poznavanje bolje atmosfere nalazi se u kabini Pardubice, drugi polufinalni dvoboj ocjenjivao je Jan Bílý.

: 1 izgledalo je kul, ali onda smo to učinili još kompliciranijim i to je bila nepotrebna drama “, smatrao je hokejaški napadač i defanzivac u jednoj osobi.

U polufinalu je postigao pet poena za 3 gola i 2. pomoć. Ali imali smo bolji osjećaj od nedjeljne pobjede od 6: 4.

“U drugoj utakmici bili smo bolji fizički, krenuli smo i sve je bilo prije Letohrada.Pobjeda je vrijedna, ali je bila nepotrebno zlovoljna “, rekao je White. Pardubice su dali malo zaključka, što se moglo objasniti nedostatkom snage iz zahtjevnog kvartalnog okreta. Ali Bijela odbija.

“Ne radi se o snazi.” To je više loša koncentracija. Mi ćemo biti mirni, ali ćemo napraviti strašno sranje i biti pod pritiskom, “nije morao ići dovoljno daleko iz razloga. Sile, pitam se kako se, čak ni osobno ne događaju Whiteu, koji još uvijek mora voditi trening floorballa Sokol.

“Imamo individualne planove. Sada se samo opuštam, ali prošli tjedan sam imao tri treninga i bilo je jako teško. Ali sam sam ga izabrao, tako da moram to učiniti ”, rekao je White.

Ali opet među štapovima za hokej.Proizvođači stakla trče 2: 0 na utakmicama i sljedeći put mogu ići u finale, ali ne rade na lovoru.

“Izgleda dobro, ali iskusili smo da ga još uvijek možemo izgubiti. Štoviše, u Letohradu ćemo igrati na asfaltu i protivnik doista zna. Šimi (vratar Letohrada Jana Šimara) zasigurno će se ponovno zatvoriti i to će biti teško. Ali želimo pobijediti, “kaže logično igrač s nadimkom” White “.

Tim će raditi s timom 19. svibnja u 16 sati.