Od raja pod nazivom Tonga do zimskih igara? Pacifički skier vjeruje u svoj san

Međutim, čak Pita Taufatofua obično i sa svježim kokosa, na plažama i na lijepe stijene. Ali sada dodaje društvene mreže Instagram i druge slike

Kako čudo country skijanje snijeg. „Ja sam dobivanje koristi za nezvyknutelné”

Kako zimi pozira u toplesu: „Najveća nagrada možete pronaći na najzahtjevnijim cestama. „

33 godina Taufatofua već u udaljenom kraljevstvu usred plavom vodama pokazao se do Olimpijskih igara u Rio borio se kao taekwondou i povukao pozornost na svečanosti otvaranja, on je ušao u tradicionalnom tongaška haljinu i mišićava prsa sjajila ulja.

Sada, međutim, namjerava ponovno biti na Olimpijskim igrama.Tog zime, kako bi to jasno.

Pozornost Venezuelanski padina

Samo natrag kroz popis sudjelujućih zemalja posljednje igre u Sočiju – i otkrijete da Tojan s teško izgovorenim nazivom uopće nije sam. Evo kratak pregled, nije potpuni popis.

Bermuda u cross country udario Tucker Murphy (84. mjesto). Za Kajmanski otoci spust skijašica Dow Travers jednu utrku i završio na drugom mjestu je diskvalificiran

Isto bilanca trebala cross country duo iz Dominikanske Republike. par spust-Libanonu Alexandre Mohbat (42.) i Jack Chamounová (47) bio je nešto bolji.

spust Racer Kanes Sucharitakul (65) i brdo skijaš Vanessa Vanakomová (67), poznatiji kao violinist Vanessom Mae, zastupao je Tajland.Luke Steyn, koji je po prvi put u Zim- pabweu na Zimskim olimpijskim igrama uspio na velikom slalomu na 57. mjestu, nije završio slalom. U veleslalomu, venezuelanski, s poetskim imenom Antonio José Pardo Andretta, nije razbio cilj. Osim svjetski poznatog glazbenika, većina njih uskoro će biti zaboravljena.U spomen sportskih ljubitelja zanimljivosti Naprotiv, on mora ostati čvrsto kenijski skijaš Phillip Boite na kojoj Nagano čekajući slavni Bjørn Dæhlie, tako da je cijenjena zbog završetka utrke (Boit završio 20 minuta iza pobjednika).

I što je legendarni Eagle Eddie civilnog ime Eddie Edwards, čiji je strip dok duhovit način na skakaonica na Calgary u 1988. čak je snimio nagrađivani film.

Čovjek s prekomjernom težinom i debele naočale postala slavna slavna osoba. To je sudbina oni žele najviše od svojih sumnjivih nasljednika u ulozi olimpijski “egzotične”

Taufatofua Pita

kako se naš skijaški savez

ne za trenutak vratiti u Sočiju: tamo Tonga također doživio svoj prvi ZOI.Tobogan s marketinškim pseudonimom Bruno Banani pokvario je svoje 32. mjesto. Taufatofua ne može biti prvi. Međutim, ako se njegove riječi primjenjuju na ESPN, to nije ni njegova glavna motivacija. “Ponekad želite postići nešto što ide dalje od vas. Ovaj put može biti cilj “, rekao je. Nije lako, snijeg je dotaknuo ESPN godinu i pol prije godinu dana, pa je ovoga ljeta prikupio kilometrima skijaąa na australskom prahu.

“Imamo skijaąku asocijaciju. Ja ga stvaram i nekoliko drugih. Jedan vlakovi u Njemačkoj, drugi u Sjedinjenim Državama “, opisuje.

On nije pakao života na Pacifiku.

On ima visoku stručnu spremu. U Australiji, gdje je rođen i sada živi, ​​trenira šest sati dnevno.Pomaže postoje djeca beskućnici

Također je povremeno radi kao model i njegovu odjeću iz Brazila njegov prolaz snimanju u Kaliforniji.. U kući slavnog glumica Jessica Alba

Dnevni punjenje je dovoljno, zašto se gnjavi snijegom?

Zato što on poštuje tradiciju otočke nacije jer je proveo djetinjstvo u idiličnom Pacifiku. Disanje iza Tonga. Olimpijske igre u Pekingu i Londonu su mu bile iscrpljene, a kad je izašao u Rio, pokazao se svijetu kao ponosnom predstavniku. A i zato što je još uvijek sjeća se trenutka kada je imao 12 godina Tonga pozdravio je svoj prvi i zasad posljednji olimpijski medalje, bokser po imenu Paea Wolfgramm.

„Kada je mahnuo, činilo mi se, to pripada meni.Tada sam rekao: “Bit ću olimpijski”, kaže on. “A sada me drugi dvanaestogodišnji dječaci gledaju. Ti izazovi nikad ne prestaju. „

U gornjem popisu, jasno je da ako pola godine u Pyeongchang za početak, velika dostignuća ne mogu čekati. Zatim Skije razmjenjuju za borilačke vještine, ciljanje Ljetnih igara u Tokiju 2020. godine, ali on samo želi probati.

U veljači je u Finskoj na premijeri utrke izgubio od 1,6 kilometra, pobjednik dva i pol min. U Australiji izgleda bolje. I dalje vjeruju da će uskoro ispunjen olimpijski moto proglašava da je sudjelovanje važnije od pobjede. Za pacifičke skijaše ništa ne može platiti više.