Neprobojni stroj. Ozljede su još bolje, objašnjava željezo “Kuzy”

“Rusi su tvrd momci, vjerujte mi”, kolumnist Washington Hockey News nedavno je citirao Barryja Trotza iz Washingtona. Trener je komentirao ranjavanje Kuznetsova, koji se, kao i obično, okarakterizirao samo kao “u gornjem dijelu tijela”. Prema dokazima, to je bio lakat ili zglob, unatoč ludom smiješku punom boli, Kuznetsov je ustao na treningu prije treće utakmice protiv Zlatnih vitezova u elitnom klubu. Nema beskontaktnog dresa, prilično naostro. “Siguran sam da će se ukrcati”, rekao je kapetan i sunarodnjak Alexander Ovechkin. Bio je u pravu.

U prvom domaćem meču uravnotežene serije, vođa odigravanja (27 bodova, 12 + 15) je zapravo skočio, njegov trenutak je došao u drugoj trećini.

Glavni gradovi 1: 0 odbijaju T.J.Oshie je udario protivnika, kolut je prešao preko Jay Beaglea do 26-godišnjeg Rusa, koji je bio spaljen najtočnijim zamahom ispod golmana Marco-Andréa Fleuryja.

Bilo je tradicionalno slavlje cilja na kojem je Kuznetsov veličanstveno poplavio krilima. Finta, koji je ispalio iz FIFA serije, već je prihvatio za njega.

Da je rana tako brzo nestala?

“Kada ste ozlijeđeni, igrate malo bolje.” Dobit ćeš dodatnu energiju – rekao je, njegov izvanredni napadač.Njegov je primjer bila košarkaška legenda. “Čak se i Michael Jordan jednom vratio u igru ​​i ozlijedio 53 boda. Radi se o emocijama. ”

U velikoj euforiji, njegov partner Ovechkin je preletio led. Osim napada, također je pokazao bezbroj sudara protivniku. “To je finale Stanley kupa. Svatko na ledu automatski ostavlja sve, «shvatio je koliko mu je malo nedostajalo da osvoji toliko traženi trofej. Kapetan se pobrinuo za gol otvaranja svoje momčadi u igri.

Trijumf 3: 1 pretvorio je Capitals u 2: 1 i bio je korak bliže osvajanju pota od rivala Las Vegasa.Novi igrač lige nije igrao u trećem dvoboju kao što je bio naviknut.

“Sigurno nismo igrali dobar hokej u ovoj sezoni”, kritičar Ryan Reaves. “Ali još uvijek imamo puno minuta za odlazak i hrpu trećina.” Imamo priliku vratiti se u seriju, “rekao je Fleury golmanima.

Jedini cilj Zlatnih vitezova bio je češki forvard Tomáš Nosek na golemoj topi inače sjajnog Bradena Holtbyja.Nije znao što da radi, ali je u njegovoj putovnici pronašao samo dva izazovna protivnika.

Čak ni smanjenje treće trećine momčadi iz američke metropole nije krenulo na drugu konačnu pobjedu. Četvrti dvoboj također će se održati u Capital One Areni u Washingtonu u utorak navečer.