Jaškin, Sobotka i Hertl zabio, Pastrňák i Simon pomagali su dvaput

Hokej Detroit nije u uvodnom igri subotnjeg programa NHL kada je podlegao omiljen sri Louis nedvosmisleno 1: 6. Četvrti napadači Sobotka i Jaškin također su osvojili utakmicu. Potonji olakšavanja svladao sunarodnjak Petr Mrazek, koji je zamijenio u trećem periodu Jimmy Howard.

Spanking iz St. Louis 1: 6 bio je za propalo Detroita osmi u posljednjih devet nastupa. U utorak, dok je Red Wings nakon sedam poraza i govore neprijatan 01:10 Debakl u Montrealu igrao 5: 1, jedan od vodećih jedinica Zapadnoj konferenciji u Winnipegu u subotu protiv St. Louis, međutim, opet nije uspio.

Gosti su prvi poslani u vodstvo u 12. minuti Jaden Schwartz, koji je ubrzo nakon toga ozlijedio i otišao u prerano kabine.U drugoj trećini vodstvo je povećano preciznim udarcem iz lijevog kruga Vladimír Sobotka (18:35, 1 + 0, +/-: 0, 2 snimaka). Škotski Upshall i Jay Bouwmeester snimili su u šestom kvartalu ove sezone češki zastupnik Jimmy Howard. U poziciji 0: 4, Petr Mrázek je ušao u treći čar na ulici Detroit.

U njegovoj nazočnosti, Frans Nielsen je bio prvo smanjen, ali Ostravaova rodbina nije završila s čistim računom. U 49. minuti, Dmitrij Jaškin (12:46, 1 + 0, +2, 2 metka) istekao je iz ruke i potegnuo kroz brzu traku za Forhendu. U posljednjoj minuti, Brayden Schenn ponovno je zabio. Mrázek je uhvatio 10 od 12 Bluesovih snimaka u 20 minuta.Neprijatan stanje -3 do stolu +/- na utakmici odveo kući napadač Martin Frk (12:03, -3).

Otočani svladao Tuukka Rask, koji je gajio 30 snimaka i postao prvi zvijezdu utakmice do na kraju, ali je kasnije igrati bez golmana priznao treći put.

David Krejčí nije postići gol. Boston ga je treći u otvaranju nekoliko minuta nedostajalo zbog češkog napadača udario pak u lice i krojač je otišao u bolnicu.

„Dom je vrlo dobar igrač”, rekao je trener Mike Sullivan Pittsburgh prije utakmice na Šimunovu adresu. “On ima ogromne uvredljive instinkte, učinkovite metak, kako bismo ga mogli koristiti na vlasti. To je prilagodljiv, možemo ga staviti u različite formacije.Dobro učinio i počeo sezonu u Wilkes-Barre, gdje je igra vrlo dobro „, dodao je trener.

Simon je imao prije utakmice na njegovu kreditnu pet počinje u NHL, gdje je postigao dva prolaza. U ovogodišnjem AHL, Pittsburgh osvojio je 16 poena (3 + 13) u dvadeset utakmica. Branitelj Stanley Cup tim razmjenjuju se sa Greg McKeggem.

„Dobro pucanje, ciljevi sam mogao imati više. Srećom, skupljam barem prolazi i općenito mislim da igram dobro. Svaki dan Dru mi za poboljšanje u svemu – od obrane nakon snimanja ciljeve „, rekao je Simon, koga Pittsburgh izrađen u 2015 kao 137. na ljestvici

Hertl zapečaćene u 58..minuta, njegov šesti gol u sezoni jasna pobjeda San Jose Ottawa 5: 0th Češka napadač dobio moć play dorážce i iz prstena pogoditi točno u gornjem lijevom kutu. Ottawa je po treći put u posljednje četiri igre nije gol, ovaj put to očistiti Aaron Dell, koji je postigao 25 ​​pogodaka i drugi čisto list sezone.

Michael Frolík sudjelovao u jednom prolazu osvojiti Calgary 4 2 Vancouver. Plamen je okrenuo rezultat u zadnjih devet minuta, uglavnom zbog dva trefám Matthew Tkachuk.On je dao pobjednički gol u vremenu 58:50 Sam Bennett, koji je ponovno propustila treći napad na krilo Jaromir Jágr. Češka napadač propustio treću utakmicu u nizu zbog problema u donjem dijelu tijela.

Pavel Zach, nakon tri utakmice na platformi vratio na sklop New Jersey i bljesne lijepo prorezom ili putovnice, nakon čega Miles Wood probijao je 2-0 u New Yorku Rangers ledu.