Bubba Watson: enigma još uvijek želi ugurati grube rubove

Za nadolazeće majstore? Opet, bilo bi besmisleno ne uključiti igrača s takvim sposobnostima za Augusta National u permutacijama. Već je dvaput obukao Green Jacket. Postavljen u daljnjem kontekstu, Watson se podudarao s uspjehom Mastersovih uspjeha Ben Hogana i Tom Watsona. Broj tri ne samo da ga rangiraju uz Sam Snead, Gary Player i Nick Faldo, ali unutar jednog od Tiger Woodsa i Arnolda Palmera. Matt Fitzpatrick ima zvijezde i pruge u njegovim očima dok se suočava s Blue Monsterom. Više

Watson Ima devet PGA Tour pobjeda na njegovo ime i on se nasmiješi kada je na kraju prošle godine inzistirala pobjedu na neprovjerenom Hero World Challengeu, što znači da je već postigao zadani cilj od 10.Watson je u utorak bio opremljen za odjeću Sjedinjenih Američkih Država koje će zasigurno donirati kad se ovaj ljetni dan vrati na Olimpijadu.

Uspoređujući Watsonove vjerodajnice s Rickie Fowlerom, Jason Dayom, Adam Scottom ili Justinom Rose Bez obzira na to – bi se igrač čvrsto promatrao u gornjem dijelu golfa. A ipak, neprestano, Watson se ne čini kao dio te priče. On je zanemaren, ili nepristojno uključen.

Razlozi za to su dvostruko. Prvo, odgovara golfu da ima ono što je sada pruženo mladom “Big Fouru” Rory McIlroy, Jordan Spieth, Day i Fowler. 37-godišnji Watson, relativni veteran u usporedbi, sklonio bi sliku.

Štoviše, i vjerojatno više, Watson nikad nije bio smatran najuglednijim ili najzanimljivijim igračem na turneji.Došlo je do percepcije djeteta koje je sam Watson potaknuo. Njegovo ponašanje na putu bilo je upitno, baš kao što su njegovi osjećaji, od komentara vezanih za homoseksualnost do neznanja o pariškim orijentirima, podigli obrve. Nećete biti zatrpani ni jednom danu turnira od strane onih koji su korijeni za Watsonovu pobjedu. Međutim, možda je došlo vrijeme da priuštite Watsonovu postojećem postignuću veće poštovanje. U smislu svog karaktera, on redovito posjeduje javnu podrsku Spieta i Fowlera; Oba briljantna dečka, obojica očito dobro sposobna da odbaci bluffere od onih koji imaju supstancu. Watson ima očigledne nedostatke. Ovaj tjedan u Miamiju ponovno je inzistirao da su mediji skloni “uvijati” njegove riječi.Čudno je neugodno i nervozno u tom scenariju za jedan tako profinjen i iskusan. Očito je objašnjenje da je Watson sramežljiva. Njegovo neprekidno podizanje onoga što percipira kao negativnu pokrivenost pokazuje mu kako je osjetljiviji nego što mu je dodijeljeno. Ipak, kada želi napraviti točku, savršeno je sposoban prisilno to učiniti; Nedavno u Phoenix Open Watsonu priznao je da uopće nije imao nikakve skrbi za mjesto održavanja, ali je igrao iz poštovanja prema svojim sponzorima. Jedan članak naknadno označava Watsona “najzloglasnijeg brata na PGA Tour”. Obožavatelji su ga nagovorili.Watsonov zločin se pojavio samo kao da ima skrivenost da kaže istinu. Ponovno je bio tup, s njegovim mislima o Otvorenom prvenstvu, gdje uopće nije imao nikakav utjecaj; Prvenstveno zbog visokog kugla leta koji je toliko osjetljiv na vjetrovite uvjete. “Nikad neću mijenjati igru za određeni turnir”, rekao je Watson. “Volim igru golfa u Škotskoj, povezuje golf, pravu vezu golfa. Volim to. No, jedan tjedan, koji ide tjedan dana, teško mi je da dobijem mjesto gdje trebam biti na visokoj razini.

“Imao sam trenutke tamo, Ali nije dovoljno dobar. Zadnje dvije godine, mislim da sam propustio US Open i Open Cutove.No, sve u svemu, sretan sam svim svojim godinama, pa neću promijeniti golf ili moj stil samo za ta dva događaja. ”

U širem smislu golfa, Watsonovo djelo izvrsno nastavlja Prkositi konvenciji. Još uvijek nije imao lekciju, još uvijek nema smisla tražiti nekoga i slobodno se pomiče oko golf igrališta na neobičan način koji može biti briljantno zabavan.

Watson je jedan od rijetkih igrača na kojima mladi Može biti inspirativna kao oduševljiva, brza, samoučena pucačina.Lijepa ruka govori rutinu o njegovu cilju rastućeg golfa, umjesto da traži bodove za rangiranje, trofeje i pohlepe. Tijekom premijerskih medijskih dužnosti u Doralu, Watson je neugodno komprimirao i objasnio raniji angst svoga Upravljanja zbog kontroverznog odgovora kada se postavlja pitanje Donald Trump.Konačni odgovor uopće nije bio uznemirujući. Floridian je objasnio demone koji mu pogađaju ključne snimke; Ne, kao što bi bilo uobičajeno, strah nad bunkerima ili vodom, ali nestajanje prema novim filmovima koji bi mogli biti van ili linije starih. “Stvari su mi se popile u glavi, a ja sam samo upravo trčao s njima”, rekao je Watson. “Dakle, pokušavam spustiti stvari u moju glavu.” Dodatni osjećaj pružio je prikladan uvid u Watsonove težnje. “Dok sazrijem i starim i postanem bolji muž i otac, usporavam se na terenu za golf i shvaćam da teglenica nije tako loša kao i nekada kada sam bio samo jedan muškarac koji se bori za moju karticu, “Rekao je.

” Imat ću trenutke, imat ću loše dane, čak i kod kuće imat ću loše dane.Svi smo bolesni ili umorni ili nešto, ili nas nešto gnjavi. Kada to pogledate, to znači da se moj stav mora promijeniti, jer će moj mali čovjek jednog dana saznati o YouTubeu i vidjeti sve loše stvari koje tata radi. Promjenom tko sam ili pokušavam biti bolji, tko sam izvan golf igrališta će dodati golf igralište i bolje igrati, jer mislim da će moja mentalna strana biti bolja. ”

Svjesnost, samozavaravanje. A ako se Watsonova izvedba zaista poboljša, bit će nemoguće zanemariti njegov položaj.