Bolan debi. Milijardardu dolara slomila je šindu nakon pet minuta

Smiješni dvadeset sedam godina star pucač po prvi put je obučen u poznati zeleni dres u natjecanjima. Njegov je tim dobro započeo na ploči Clevelanda, ali došao je nesretni trenutak.

U šestoj minuti, Kyrie Irving, sljedeći novi Celtics, baci Haywardovu loptu u koš. Kad ga je Hayward pokušao uhvatiti, padao je na teren u dvoboju s LeBron Jamesom – njegova lijeva noga krenula je naprijed. Neprirodno upletena u njegovo tijelo.

Odmah se trgnula i reakcije igrača na tom području, bilo je jasno da je to u redu. Haywardova lijeva gležanj nagnuta, oko očiju.Bivši Utah Jazz vozač je prebačen na test za daljnja testiranja i igra je nastavljena nakon stanke.

Početna dijagnoza je prijelom gležnja, rekao je trener Boston je Brad Stevens nakon utakmice da su obje momčadi su liječnici dijagnosticirali uganuće gležnja i prijelom tibije. Tim je putovao natrag u Boston nakon što je Celtics pobijedio 99: 102. U srijedu, Hayward je u operaciji.

“Žao mi je. Cijelo je vrijeme radio tako teško, a zadnji tjedan vidio sam kako se osjeća jako dobro. Sada se moramo nadati da ćemo se potpuno oporaviti. To je stvarno teško, ali ozljede su dio sporta. Mislim puno o njemu „, rekao je Nai Stevens, koji je vodio prije mnogo Hayward godina na Sveučilištu u Butler.

Svi su igrači na terenu su bili devastirani.Rezervni Dwyane Wade klečeći s glavom u rukama i Kyrie Irving nažalost dugo zagrlio sa svojim suigračima. Tijekom njegova uklanjanja iz oblasti, ali je podigao snagu LeBron James i potiče Hayward, kao i cijelu dvoranu u Clevelandu koji je u pratnji ovacijama.

Hayward završena prva ispitivanja već u svlačionici Clevelanda, koji je kao dom svlačionici bolje opremljeni od gosta. Bio je u društvu Izaija Thomas, igrač Boston je nedavno da još u ljeto prije nego što je razmjena s Cleveland Gordon regrutira u Celticsima.

U svlačionici je bilo dugo i vlasnik Clevelanda kluba Dan Gilbert, koji je želio prije tri godine dobiti Hayward s Cavaliersa.

Čak i tijekom igre na društvenoj mreži Twitter reakcije došlo igračima diljem ligi [Jedan od prvih bio je Paul George iz Oklahoma City te godine odsutan zbog otvorenog prijeloma stopala tijekom treninga utakmice s američkim reprezentacije.

Razočaranje nakon ljetne odlaska Hayward Utah zaboravljena njegov bivši suigrač Rudy Gobert, molitve šalju i Stephen Curry i mnogi drugi.

„to je teško. Vidio sam nekoliko ozljeda u mojoj karijeri, a ja sam imao neke od njih osobno. Čim sam vidio Gordona, sjetio sam se Paula Georgea. Bilo je jako loše, ali smo morali ustati i završiti igru. Mi ćemo moliti da Gordon u redu, a mi ćemo probati naš najbolji da ga podržati „bio je tužan nakon utakmice Kyrie Irving.

” Vidio sam u životu poput neke neugodne ozljede.Sjećam se Paula Georgea u predstavljanju, Shaun Livingston u Clippersu i Kevinu Wareau u NCAA. Nikada ne očekujete ove ozljede i ne želite da igrač igra, čak i ako se natječete s njim za bilo što. Žao mi je, “rekao je LeBron James novinarima. Ali ove su situacije relativno česte. Ovo proljeće, Andrew Bogut slomio je nogu nakon samo 58 sekundi premijere za Cleveland.Sezona i angažman koji je završio za njega.

frakture tibije prije tri godine prošlo Julius Randle, tada rookie Los Angeles Lakers, također u svojoj prvoj utakmici u sezoni i propustili joj ostatak baze.

Hayward potpisao je 4. srpnja novi ugovor s Boston četiri godine, vrijedan 128 milijuna američkih dolara (nešto više od 2,8 milijardi dolara), a Celticsi su htjeli da ga koristiti za napad na unaprijed na NBA finala. Ova ambicija, međutim, pod prijetnjom nakon nekoliko minuta.