Zlín se nasmijao. Karlovarska odbojkaši drže treće mjesto u produžetku

“Očekivali smo tešku utakmicu”, priznao je trener Petr Brom. “Na kraju, bilo je neočekivano glatko, prva dva seta potpuno i treća, gosti su shvatili da neće biti prerano za njih zakasniti”.

“Jasno je da nije bilo jasno. Posebno treći set, kada su potpuno promijenili set, koji nas je malo uznemirio, ali smo se uspjeli nositi s njim, “Pavel Bartoš opovrgava i dodaje uspjeh receptu. “Dobro smo se gurnuli za službu, izvukao ih iz mreže i dobro se branio.” Naravno, u napadu smo izgubili svoje bogatstvo. ”

Bartos se vratio u grupu nakon jednokratne pauze, prije nego što ga je zamijenio švedski mladić Andreas Eriksson u Pragu. “Imao sam problema s leđima, au Pragu smo još uvijek imali vremena.Dečki su ga dobro odigrali i danas smo na tome. Dobro je da smo oboje mogli graditi na istoj igri. Tako zadovoljstvo. Sada sam dobro ”, objašnjava Pavel Bartoš. Njegovi su treneri bili potpuno jasni u vezi s njegovom raspoređivanjem, tri dobra razloga. “Njegova posebna motivacija, on je još uvijek vođen kao prvi snimač, igrali smo jednostavno protiv CULS-a. Mislim da ne bi vrijedilo Zlin, pa nam je bio potreban snimač s više varijabilnosti. To je Bartos i postaje divlje, “kaže Petr Brom.

Pobjeda 3: 0 se raduje. Imali smo kontrolu nad cijelom igrom jer smo zadržali ono što smo rekli iu napadu iu obrani.To je bio ključ za njihovo stavljanje pod pritisak, a ako je to bio slučaj, onda su, naravno, bili u krivu i nisu znali što točno treba igrati. I željeli smo doći do te države, “kaže trener Karlovy Vary. Podsjeća nas da je još jedan čimbenik važan. “Izgledalo je jednostavno, ali napravili smo najmanje grešaka, i to je ono što želimo izvesti i što želimo igrati.”

Tomislav Široký, kapetan Karlovy Vary, također je bio zahvalan za jasan razvoj s jednim od vodećih timova izvan lige. “Dobro smo postupali i dobro smo se branili.

Karlovarske su dominante morale prepoznati goste, iako su na jesen prije utakmice mislili na uspjeh kao domaći meč. “Beskućnici nas danas nisu koristili, dobro su se osjećali, imali smo problem s napadom na gubitak”, rekao je Jan Barák, kapetan Zlina. “Nažalost, nismo uspjeli osvojiti bodove, napravili smo puno grešaka i Karlovy Vary je bolje služio”, dodaje VSC Fatra Zlín trener Roman Macek.

Lopte su i dalje u trećoj tablici s dva boda ispred Brna.

Nakon prvog poraza u tjednu prije tjedna u Liberecu, odbojkaši České Budějovice nisu propustili ni jedan bod gubitka. U subotnjem 14. kolu lige, Kladno je pobijedio 3: 0, iako su bili nekoliko puta blizu pobjede barem setu.Četiri boda su bila druga u Liberecu, nakon pobjede u Příbramu, u tri seta, držeći Karlovarsko i Brno. Sveukupno, u ovom krugu, svi favoriti su potvrdili svoje pretpostavke i pobijedili, čak i na uskom kraju, kao što je Ostrava u nadstí nad Labem.

Još jedna utakmica igra Karlovarsko za tjedan dana u dvorani Aero Odolena Voda, ispred čeških TV kamera.