Zapadna Indija pada na neugodan gubitak u samo turneji utakmica prije Australije Testovi

Alarmni zvona su zvonila Zapadna Indija nakon što su vodili neugodnu početak za njihove turneje po Australiji, gube otvaranje četverodnevni utakmicu po 10 wickets mladom Kriket Australija XI u Brisbane.Australian obrtnoj Nathan Lyon otežano gubitak lijeva ruka pacemen Opširnije

u blizini punu snagu Windies linija do podlegao drugi niz CA XI sadrži šest na prvoklasne debi i prosječne starosti od 21 ispred tri Test seriji protiv svijeta No.2 Australija. U Windies nastavljen njihov drugi osvojena zemlja na 125-7 posljednjeg dana i na kraju su bowled se za 210 zahvaljujući kapetan Jason Nositelj je prkosan 65.Turisti su dobro radili kako bi ponovno imali ime domaćina nakon što su se vratili s 7-97 u petak. Nogometni igrač Cameron Boyce imao je 4-84 i brzo Ryan Lees 3-68. Samo je odmarao kuglana Johnnyja Taylora koji je nedostajao iz Windies XI u Brisbaneu. Holder je priznao da njegov neiskusni tim policajac bi se držao pred onim što se pojavilo kao konačni sukob s Australijom. “Očito ćemo razbiti malo kritika, ali moramo poboljšati sumnju u to”, rekao je. “Sada smo na pozornici gdje trebamo koračati naprijed, posljednjih smo mjeseci stagnirali.Moramo se pokupiti, pogledaj se u ogledalo i pronaći nešto u sebi „.

Holder suočava težak zadatak pokušava potaknuti Windies stranu koja nije osvojila inozemstvo Test seriju protiv bilo koga osim minnows Bangladeš i Zimbabve u posljednjih 20 godina. To je veliki pad od milosti za stranu koja uživa izuzetan 15 godina poraza Test crtu od 1980. godine.

treće posljednji test rangiran Windies imali nekoliko istaknutih u Brisbaneu ispred serija otvarač protiv Australija počevši od Četvrtak.Klanjali su se za 243 i 210 od napada rookie CA XI koji se zalaze u usporedbi s australskom linijom koja ih čeka na Tasmaniji, iako bez lijevog kraka Mitchell Starc (ozlijeđeno) i Mitchell Johnson (u mirovini).

I njihovi kuglani arsenali jedva su pucali – iako bez puno sreće – jer je CA XI skupio nevjerojatne 444 u prvom izmijenju. Nositelj je bio jedan od rijetkih svjetala za posjetitelje. Pored drugog pola stoljeća, Holder je pratio 26 u prvom kopiranju, a lopta je zauzela 4-76. Ali bit će neka duša koja pretražuje Windiesovom stranom koju izlaze mlada strana inspirirana nekim Koji se nije ni trebao igrati.Australski pod 19 svestrani James Bazley okrenuo glavu sa utakmica likovima 4-76 i fino 50 u prvih inninga domaćina. Bazley je u početku CA XI 12. čovjek, ali je dobio last minute klimanje kao zamjena za Victoria Ryan Sidebottomom.