Wycombe ide na vrh pobjedom nad Lincolnom, Coventry se vraća pobijediti Blackpool

Bilo je kontroverze kada je John Akinde povukao jednog, dok su dvojica igrača bila dolje u kaznenom prostoru s ozljedama glave, ali sudac nije zaustavio igru, ostavljajući vratara ometanim ljudima. Dužnosnici su napokon poduzeli mjere rezervirajući Ryana Alsopa zbog njegovih protesta. Trebalo je devet minuta da se igra ponovno pokrene, dok su oba igrača bila na liječenju, a završilo je rastezanjem Matta Bloomfielda. Jacobson je udvostručio račun za dan kada je njegov kut ušao izravno.

Nije nedostajalo zabave na Memorijalnom terenu, gdje je Bristol Rovers podijelio plijen s Accringtonom u trileru sa šest golova.Alex Rodman pokrenuo je stvari u četvrtoj minuti za domaćine, ali Jordan Clark i Sam Finley preokrenuli su tok, samo što je Jonson Clarke-Harris ispravio situaciju s dva pogotka, potpomognutog isključenjem Seamusa Coneellyja. Unatoč nedostatku igrača, Accrington je izjednačio kroz penal Dion Charles. Da bi se dodala drama, suca je trebalo kasno zamijeniti nakon što ga je lopta udarila u lice, što je rezultiralo krvarenjem iz nosa i dodanih 10 minuta. Maidstoneovo oživljavanje nakon propasti u Nogometnoj ligi nudi Bury nadu Pročitajte više

Trećeplasirani Blackpool nastojao je maksimalno iskoristiti neaktivne suparnike kada je Sulley Kaikai dva puta pogodio Coventry, koji se potom oporavio golovima Matta Goddena i Wesleyja Jobella.Loanee Callum O’Hare skrenuo je loptu u brani u 91. minuti dovršio povratak i zaradio dramatičnu pobjedu. U ranom početnom udarcu, MK Dons poboljšao je suparnika AFC Wimbledon zahvaljujući golovima Sama Nombea i Rhysa Healeyja. Marcus Forss povukao je jedan za goste, ali MK Dons se držao da osigura sva tri boda protiv kluba feniks.

MK Dons 2-1 Wimbledon, Doncaster 2-1 Rotherham, Bristol Rovers 3-3 Accrington, Coventry 3-2 Blackpool, Fleetwood 2-1 Oxford Utd, Tranmere 2-2 Gillingham, Wycombe 3-1 Lincoln Je li vam ovo pomoglo? Hvala vam na povratnim informacijama. Druga liga

Čelnici Exeter dugo su putovali do Carlisle, koji je vrijedan zasluga Leea Martina, Aarona Martina i Nickyja Lawa.Ispod njih Newport County dugo je čekao da se zaustavi s mrtve točke protiv Port Valea, dok zamjena Jamille Matt nije postigla jedini gol.

Bradford City 2-1 Northampton, Cambridge 0-1 Forest Green, Carlisle 1-3 Exeter, Cheltenham 4-2 Stevenage, Colchester 0-0 Walsall, Grimsby 0-2 Crewe, Leyton Orient 1-3 Swindon, Macclesfield 1-1 Crawley, Mansfield 2-0 Scunthorpe, Morecambe 2-2 Salford City, Newport 1-0 Port Vale, Plymouth 2-2 Oldham Je li vam ovo pomoglo? Hvala na povratnim informacijama.