Worcester a Gloucesterben a Unibet thrillerben tart

Egy 14 fős Worcester oldalán maradt az Alafoti Fa’osiliva flanker elbocsátása, ami megtagadta nekik a morálerősítő győzelmet. A szamoai 62 perc elteltével, a könyökének vezetésével a Cherry és a Whites időben mentővonalat adott, és a Warriors sorozatát a Premiership menekülések nélkül nyerte meg hat játék nélkül. Carl Hogg, a Worcester edzője kétségtelenül kétségbe vonta, hogy “a piros kártya megváltoztatta a játék kimenetelét”, miután a televíziós Unibet meccs hivatalos tisztviselője úgy döntött, hogy Fa’osiliva illegálisan lecsapta az argentin Mariano Galarzát.A Ben Te’o és a Cooper Vuna első próbálkozásai, és a 21 éves helyettesítő Perry Humphreys látványos erőfeszítései még mindig biztonságban otthont adtak a házigazdáknak, csak a Matt Scott és Henry Purdy végső negyedéves próbálkozásai miatt. Greig Laidlaw, hogy a Gloucester szintet elhúzzák olyan stadionban, ahol 2010 óta nem nyertek.

Gloucester szerény rekordja a Worcester-i gyepen nemigen befolyásolta ezt az alkalmat. Ez volt az első bajnoki meccs a Warriors új mesterséges pályáján, egy eléggé lapos és elegáns zöld szakasz, amellyel a sötét téglát az Új Úton szégyenre tette. A hátránya olyan stadion volt, amely olyan gyengén világított, hogy egy régi iskola edzői éjszakájára hasonlított egy távoli, Unibet harmadik csapatbeli hátsó pályán. Amikor az elektronikus eredménytábla is feladta a szellemet, valóban úgy érezte, mintha egy közeli mérőre szükség lenne táplálkozásra.A digitális hirdetőtáblák kényelmesen voltak a legfényesebbek a földön, ami egészen a finom szándék volt.

Amit a Warrioroknak nagy szükségük van, miután a Saracens számára jelentős megnyitó hétvége vereséget szenvedett, mező. Gloucester eredetileg úgy nézett ki, mintha élesebb lett volna, de Charlie Sharples valószínűleg kizárta, hogy nem engedte el a játékot, de a Worcester fokozatosan lelassította a játékot egy könnyebben kezelhető ütemben, és elkezdett valamilyen területi ellenőrzést gyakorolni.

Olyan osztalékot fizetett, amikor a védekező vonal mögött Jonny Arr bepöccintett, hogy nagy esélyt teremtsen a hatalmas angol csapatközpontnak, Te’o-nak.A 31 perc elteltével az előnyöket egyre jobban magabiztos Worcester szerezte meg ismét, a Vuna erősen a sarokban süllyedt a győzelmek miatt. Gloucester éjszaka újabb fordulatot vett a rosszabb helyzetbe, Unibet amikor a barnstorming Welsh back-rowerét, Ross Moriarty-ot hidegen ütötte, és ki kellett cserélni. A 31-7-es Leicesternek való elvesztése nyilvánvalóan keserű csalódás volt, és az alapvető kezelési hibák összetévesztették az Eddie Jones nézői edző Eddie Jones előtt.

az elkényeztetettség, de az őrjöngő inkonzisztencia, amely már évek óta nyomogatta őket, az eltűnés kis jele.Ryan Lamb jó szögletes büntetése, a korábbi átalakuláshoz való hozzáadásához, a Warriors félidős előnyét kilenc pontra növelte, és Malvern-méretű dombra emelte a látogatókat.

Laidlaw három a szünet után azonnal rámutat, de annak ellenére, hogy egy összehúzódott Te’o nem jött be újra, Worcester nem tűnt kezdetben felzaklatva. Mindenfajta önelégültség azonban eltűnt Fa’osilivával, aki szerencsétlen érzésnek tartja, hogy vörös színűnek bizonyult, mivel egyszerűen a labdát érintette.

Worcester szigorú előremozta a lehető legjobb Értesítsd, hogy Gloucester piszkálódását néhány alkalommal elrontottam. Bárány megpróbál egy büntető Unibet kísérletet, amely visszalépett egy postól, de az atlétikus Humphreys sokáig emlékezni fog a próbálkozásra a bal sarokban, és vontatva három tackleret útközben.Gloucester azonban visszavágott az utolsó negyedév elején, miközben Scott Markt Atkinson belső labdájából okos próbálkozás volt, mielőtt elhúzta a holtversenyt. A gyenge fényerőtől a fanyarig terjedő, úgymond csak Purdy és Laidlaw számára, hogy a kapcsolót semleges állásba tegye.