USA birkózó, Logan Stieber ellopott világbajnoki Betclic kitüntetése visszatért

Nem a hazaérkezés volt, Logan Stieber szem előtt tartotta, amikor hétfőn visszatért Budapestről, miután megnyerte első világbajnokságát. Hogyan birkózik meg az amerikai középnyugat? További információ

A 26 éves Ohio az őshonos csak most érkezett meg Columbusban, amikor felfedezte az aranyérmet, amelyet a szombati 61 kg-os lopás miatt elvesztett Grúzia Beka Lomtadze-jával nyert.

Stieber hétfőn este küldött egy csipet, mondván, hogy Betclic barátnője az ablak megtört, és egy fekete hátizsák, amely az érem, öv, útlevél, iPad, kulcsok és fejhallgatók voltak, ellopták, amikor vacsorán voltak.

A Columbus rendőrség kiadott egy közleményt, míg az USA birkózás embereket hívott a szó elterjesztése és a hiányzó elemek hollétének megosztása.

A jó hír: Stieber kedden délután megerősítette, hogy hátizsákja megtalálható az érem és az öv belsejében.Logan Stieber (@_LogieBear_) Karácsony csoda!A táskám csak néhány dolog hiányzott. Az öv és az érem még mindig ott volt pic.twitter.com/fyZQhg9fpODecember 13, 2016

„Köszönöm mindenkinek, aki keresett, és segített nekem” – mondta Stieber. „Igazán félelmetes válasz egy rossz helyzetre.” NCAA birkózás bajnokságai a Madison Square Gardenben – képekben Tovább 141lb divízió, hogy a Buckeyes-t az első csapat nemzeti címre Betclic vezesse.Végrehajtotta vezetői szezonját az Ohio államban 119 karrier-győzelmével, és elnyerte a Hodge Trophy-t, a főiskolai birkózás legjobb egyéni becsületét. 2012-ben befejeződött, de elvesztette a Penn State alum Frank Molinaro-t a 65 kg-os elődöntőben, mielőtt az Illinois-i birkózó Jimmy Kennedy-re esett volna a vigasztalási zárójelben. bajnokságok az első helyezéssel, a szombaton a Lomtadze-nal 8-4-et nyertek, miután a reggeli ülésen három magas rangú ellenfelet láttak. Facebook Twitter Pinterest Logan Stieber rögzíti az első világbajnokságát.

Stieber volt az egyetlen amerikai birkózó, aki aranyérmet nyert az idei világokban.

read more: https://bonusz-online.com/betclic/