Uključite komet od 0: 3? Želim završiti u dobrom vremenu, kaže Hanzlík

Za oba suparnika u utorak, vodstvo 3: 0 nije ništa novo. Nakon povratka na najvišu konkurenciju, kometa je doživjela ovu situaciju s obje strane. Litvínov to olovo po drugi put za redom (vidi okvir)

U polufinalu u 2012. godini u odnosu Plzen pobijedio na Brno građani prve tri utakmice, četvrti duel gubi 2: 3., Ali postupak savršeno dvoboj broj pet u zapadnoj Češkoj, nakon uvjerljivo 7: 2. Prošle godine, igrači Kometa pokušali su manje udobnu poziciju, momčad koju moraju pobijediti. Inače završava.

U četvrtom finalu protiv Zlin na domaćem ledu kul savladali, ali prvenstvo proslava započela s Zlín u sljedećem dvoboju.

Kako će treći Brno nade za preokret?U Češkoj Extraly, niti jedan tim nije okrenuo 0: 3 do 4: 3. Točnije u doigravanju Češka Extraliga 1998. napredovao do najvišeg natjecanja Opava preko Znojmo zahvaljujući ovom komadu

NHL bilježi četiri slučaja -. Toronto (1942), NY Islanders (1975), Philadelphia ( 2010), a posljednji put su Los Angeles Kings pobijedili u 1. krugu protiv San Josea na Stanley Cup. To može biti inspiracija za komet!

„Raspoloženje u kabini nije tako…Tu je depresija”, ali nažalost ispričao trener Vladimir Kýhos na tiskovnoj konferenciji nakon ponedjeljka utakmicu. “Dječaci moraju shvatiti da nemaju što izgubiti. Moramo se boriti da ozbiljno poštujemo seriju i pokušamo se vratiti u Litvinov. Na rubu smo izbacivanja.Let’s vidjeti što se događa, to ovisi o izvedbi u utorak. ”

Kýhos poziva na poboljšanje:” Trebamo bolju utakmicu. I trebamo probuditi strijelca koji nas je držao u bazi. “Možda je izazov veteran Peter Tone, koji je jednom igrao u igri. Paranoid je bio u Sparta dresu protiv Cometa prošle godine. Obrambeni bi opet mogli potaknuti povrat Michal Kempnyja. Najbolja Brno obrana nakon ozljede već treninga i Glasina je da je u borbi za svega Kýhos se raspoređuje na izvješće

A tu je i još jedan. – prilično neobično – razlog koji je doživio Brno branič Jan Hanzlik. “Ne želim završiti još. Želim pobijediti, dati slobodan dan i otići u Litvinov.Uvijek igram dobre hokej kad je sunčano. I vani je još uvijek hladno, želim završiti u dobrom vremenu. “Prema meteorološkoj prognozi, ova serija mogla bi biti dramatično dramatična. Nije dobro biti Uskrsa.