U Třebíču su jasni: Uglavnom ljudi vole doći k nama

“Istina je da je ovo najoštriji početak, ali nemamo što izgubiti. Na utakmicu ćemo ići s otvorenim vizarom “, rekao je Martin Sobotka, glavni trener Horácké Slavie. “Posljednjih sezona pokazali smo da imamo prilično sreće s Motorom da ga možemo igrati, pa se nadamo da će to biti slučaj i ove godine. Bit ćemo zadovoljni za svaki trenutak “, dodao je.

Cijele ljetne pripreme razgovaralo je o tome hoće li Třebíč nastaviti blisko surađivati ​​s ekstraligašom Kometa Brno, kao što je to bio slučaj posljednjih sezona. Uprava kluba u početku nije htjela razgovarati o tome, ali na kraju, prema riječima direktora Horácká Slavia Karela Čapeka, sve ostaje gotovo isto.

“Imamo naša pravila koja funkcioniraju”, rekao je. “Nikada nismo bili službena farma, samo ju je netko zvao.U svakom slučaju, neki momci iz Brna opet će nam se javiti. ”

Ipak, prošlog tjedna je u Jihlavi potpisan memorandum koji bi trebao osigurati suradnju klubova na razini Vysočine. “Ali to nije novo, radimo ovako već duže vrijeme. Budući da su Kučírka, Neruda, Čachotský ili Hlouch, imenovali su hokejaše koji su radili u Třebíču, Jihlavi i Havlíčkův Brodu. „Potpisivanjem memoranduma samo smo mu dali određenu kulturu osoblja. Međutim, to se uglavnom odnosi na suradnju na razini učeničkih timova “, objasnio je Čapek. > U odnosu na prošlu godinu, kadar prvoligaške A-reprezentacije u Třebíču napravio je nekoliko promjena.U globalu se, međutim, uglavnom radilo o jačanju tima.Ne želim reći koji me dolazak obradovao, jer mi smo tim, to nije pojedinac “, rekla je Sobotka. >

“Vjerujemo da smo napravili dobar manevar, da ćemo igrati dobar hokej i da će gledatelji voljeti doći k nama”, povjerio je Čapekovim željama.

sve više čezne za njim ove godine. “Pokušat ćemo prikupiti što više bodova i proći do najboljih osam. Od toga će momčadi imati određene doigravanje nakon sredine sezone”, obećao je Sobotka. “Ali sigurno će i svi ostali imati sličan plan.” sa smiješkom je dodao šef kluba. “Svakako bismo željeli razgovarati o konačnom rangu”, bio je jasan Čapek.