U Pilsenu su se šalili da će Petrzela predstavljati tatu

veznjak Milana Petržela priznao da je u 33 godina nisam očekivao puno, to još uvijek može pogledati u Češkoj reprezentacije. Zbog obliku u Pilsenu, ali nakon godinu dana pauze vratio se u reprezentaciju i momčadi danas počeo pripremati za utakmice svjetskog kvalifikacije u Njemačkoj i Azerbejdžanu.

„Možda sam radio, ali nisam mislio da mogu biti u reprezentaciji. Furt sam imao u glavi da je mojih godina, pa sam mislio da je trener će radije neke mlade dečke. da budem iskren, ja uopće nisam očekivao „, novinarima na

“Drago mi je što sam dugo ovdje.Naravno da je lijepo kada osoba dobiva toliko godina u reprezentaciji „, Pilsner pravo veznjak dodan.

U Victoria pobudila veliko priznanje mu je nominaciju. „Nešto je pošlo. Nešto u smislu da će se susresti stare ljude, stara garda, ja bih se ovdje radi moj tata. Dečki oprostiti nešto kao zamjenu, taj dio njega, i to je lijepo. Razgovarali smo o tome s lijeva na desno, dečki ja sam htjela „, rekao.

S novim reprezentacije Karel Jarolím je dobro poznata. Petržela pod njim 2003. godine, počeo je svirati liga u gradu. “Privukao me je u ligu. Odveo me iz Drnovice u Hradiště i dvije godine igram pod njim. Sjeli smo i imali smo dobru vezu. Sviđa mi se kako radi.On želi igrače koji su radili naporno „ rekao Peršin.

” Trener me nazvao prije imenovanja i rekao da će, ako ništa ozbiljno dogodi, ja bi trebao ići na događaj. Pitao me kako sam shvatio jesam li došla pozivnica. Rekao sam da je to čast. Tako mu je drago što je potrebno toliko pozitivno da nisam vise, a ne pakiraju. „ dodajući peršin.

Jarolím na peršina počinje s osmijehom prisjeća se. ” Znam da postoji onda je došao momak i rekao, ako nisu poslali nekog drugog. Imao je takav prsluk i bio je kao učenik. Ne kao mladić “ smijali Jarolím. ” Ali, uskoro ćemo ga van, a dokazao svoju kvalitetu, „, rekao je trener.

Petržela u sadašnjem obliku i objašnjava smirujući svog oca. Moja je kćer rođena, godina i tri mjeseca.Moram reći da me je nekako smirio. Ja nositi s tim stvarima malo drugačije nego što sam se bavila prije „ rekao Peršin.

On smatra da kada se okrene u dobrom svjetlu, on će predstavljati lijevu i sljedećih sastanaka. “Ako nisam imao obrazac, ili nije, nisam ovdje. Sigurno vjerujem da mogu igrati. Bit će mi važna kad se pojave. Nigdje je to zapisano da ako sam nešto uspješno, mogao bih ostati ovdje duže „, rekao.

U subotu, on će momčad kvalifikacija u Hamburgu dvoboju s brani World Gold Njemačkoj. Petržela vjerujem da predstavnici pokazati hrabar nastup prije više od tri godine Plzen u ligi prvaka koji je pobijedio Bayern na terenu 0 5.

„ide tamo s pobijeđen raspoloženje će biti najveća pogreška.To je bilo kada smo ranije dobili cilj i bilo je teško pobijediti. Nervoznost je pala iz njih, a oni su bili gori. Vjerujem da tako velika razlika između nas nije da se igra strašan način. Nigdje se ne piše da nismo mogli osjećati “, dodao je