Trik ne postoji. Sada ću uživati, kaže Sáblíková

“Pitala me da ne spominjem trio”, kaže Novak. “I definitivno neću to učiniti. Samo bih joj nepotrebne mentalno kucati koljena. „

Kada je postalo jasno kako je ranjiva to može biti psihu 30-godišnjeg sportskog matadorky a.

Četvrta točka na kojoj je subota osudio inače izvrsno vrijeme 4: 00,54, prema Novaku se definitivno oporavio samo u utorak. „Prije tri dana plakala, kada je samo jedan od trojca spominje.”

Više od trenera potreban u tim trenucima nositi više reprezentativac Nikola Zdráhalová. Priznala je: “Bojala sam se da ne bih ništa slučajno rekla da bi Martin pogriješio. Ali samo je trebala razgovarati.Nosi netko može povjeriti svoje osjećaje. „

U petak dolazi u utrci na 5.000 metara. Najvažnija utrka Sáblíková od ožujka 2014. U isto vrijeme, jedan od najvećih nada za zlato za češkog tima na Igrama u Pyeongchang.

Kako bi se suzdržati od daljnjih vjera rak neupravljanim emocija, sada pokušava gledati na vlastitu olimpijskog bitke iz drugog perspektive.

„jutros sam shvatio da je potraga za palačinke je zaista lijepa, ali radim sport uglavnom zbog toga što uživam,” izdao u utrobi dvorane nakon treninga u srijedu. “Zato želim uživati ​​u pet.Vidjet ćemo što dolazi od njega. „

Možda zato što je počela uzimati sve više i cijele igre, bilo na TV-u ili kao navijač na tribinama, gdje su jurili od ponedjeljka do odlične 11. mjesto na patnáctistovce Zdráhalová.

“Niki je bio izvrstan, šešir dolje”, pohvalila je. Zajedno su se opustili u prijenosu drugih sportova. “Moramo voditi Annetku i Martin prije treninga”, planirali su gledati kratki program Dušková i Bidir u srijedu ujutro. A kad su kasnije stigli na vlastiti trening, Zdráhalová je odmah iznio rezultate: “Ušli su. Super ”

Najviše se bojao. Visser

Treća disciplina rychlobruslařek bio u sredini tisuću. Karolina Erbanová dobila je dobro za 7. mjesto.mjesto i rekao: “Nisam dobio bolji ubojica ove godine. No, to je ludo koliko je visok stupanj natjecanja. „

U petak top pet vjerojatno neće učiniti drugačije. „Znam koliko vremena će biti potrebno za medalju, ali ću ga zadržati za sebe bolje”, ukazuje Smith.

„A 6:56?”

„To je već bolje. No, Martin je također sposoban za takvo vrijeme. „

Letio je ispod 6:56 ovoj godini Petko dvije najbolje žene nizozemskog kvalifikacije Esmee Visser i van der Annouk Weijdenová.Mladi Europski prvak Visser, 22, koji je u ovoj sezoni nije račun za još jedan međunarodni turnir među odraslima, Smith se uklapa u ulogu najvećeg favorita.

„To će biti opasno, uvjerava cijelu sezonu”, da razjasni i Sáblíková. “No, u van der Weijdenové ovisi spavati.”

Novak: Ja se svaki medalju

u Sočiju 2014 mogao Sáblíková trijumf na 5.000 metara u 6: 51.54.Od 2007. godine, ova staza na Olimpijskim igrama i svjetsko prvenstvo vladavine.

U studenom Svjetskog kupa u Stavanger, gdje se uz bolne leđima nije mogao uzeti idealnu poziciju, ali je pobijedila među prvih pet na 45years njemački Claudia Pechstein i kanadski Ivania Blondinová. „Također, s tim mislim”, rekao je on.

Carlijn Achtereekte senzacionalni prvak trojke, a ne na početku, nije iznijela iz nizozemskog kvalifikacije.Sada može biti Olimpijsko selo da plati svoj najveći hobi, jede sladoled McFlurry u cjelini.

I Sáblíková ponekad sladoled upušta, ali sve u umjerenim količinama.

trezveno izgovara Smith i njihove zarade očekivanja „ja se vrijeme od pet bilo medalja i bronce,” rekao je čovjek, koji je u prošlosti prije svakog gornjem slučaju naprotiv, tvrdi: „glavna stvar želim čuti češku nacionalnu himnu”

naravno, o svojim snovima iu Koreji , “To bi bilo osjećaj. To za mene bi bilo još više okusa jer se tijekom svih tih nevolja, koje podupire prošli ove godine Martina, će mnogi natjecatelji tijekom cijele sezone upakiran i to ne bi bio ovdje. „

Ona je ovdje. Još jednom gladan.

“On je veliki ratnik.Znam da je dobio “, kaže Zdrahal