Trener Jandine oči: tko je tko u Olimpijskoj nominaciji hokejaša

„Završio posljednji događaj, bilo da je Svjetsko prvenstvo ili Euro Hockey Tour, mi to uzeti kao jedan od oslonaca u posljednjih nekoliko godina u reprezentaciji cilj.”

Dominik Furch

„Iza zadnje vrijeme i Dominik. Uz Pavla čini uravnotežen par, i testirani u prethodnim događajima. Obje imaju vrlo dobru izvedbu KHL-a. Primljeno naše povjerenje ”

. Patrik Bartošák

” To je predstavnik extraleague ima izvrsnu formu pokazuje vrhunsku izvedbu. Imali smo s njim na raznim događanjima kao što su trećeg vratara, a mi vjerujemo da je ova uloga preuzeti naklonost.. Vjerujemo da je nároďáku u budućnosti postati broj jedan ili broj dva ”

Ondrej Nemec

” To pripada najiskusniji branitelji u nominaciji, sudjeluje na šest svjetskih prvenstva. Nismo sumnjali u to. “Jan Kolář

” Vrlo iskusan i pouzdan branitelj, ima tri svjetska prvenstva i ove godine ima dobre rezultate. Oslanjamo se na nju u smislu obrane ”

. Michael Jordan

” Co Kolar iz Khabarovsk. Ima dosta turnira. Uvijek je radio vrlo pouzdan posao. On je radnik koji se ne boji prljavog posla.Vjerujemo da će nam puno pomoći ”

. Adam Polasek

” Rookie of the big turnira. Ali dovršio je dovoljno utakmica na Eurohockey Touru, redovito odigravši KHL. “Ove je godine jedan od najproduktivnijih branitelja u cijeloj KHL-u , Osvojio je nominaciju na Channel One kupu. Nije bilo lako jer prva akcija nije uspjela. Bili smo vrlo iznenađeni. Vjerujemo da će biti stabilna branitelj ”

. Ondřej vitásek

” Drugi bek iz KHL. On je pouzdan, obrambeni, veliki i neugodni branitelj s vrlo dobrom klizanju. Nikad nas nije razočarao u međunarodnim igrama.Ovaj tip igrača mi smo spremni ”

. Tomáš Kundrátek

” Stabilna obrana kontinentalnog ligi s vrlo dobrim klizanje i također bijes za igru. Vrlo se oslanjaju na njega ”

. James Nakládal

” Sigurnost nominacija je bio jedan od prvih izbora u ovoj nominaciji. Nema sumnje o tome uopće, jer naša reprezentacija nikad nije uspio ”

. Rimski Cervenka

” Jedan od najiskusnijih igrača s većina počinje i ciljeve i bodove u reprezentaciji. Ne oslanjaju se samo na njeno iskustvo, već i na njegovu vještinu i produktivnost.Iako je ovaj imao razne ozljede, pa je dobio u formi, a potvrđuje njegovu učinkovitost u Švicarskoj ”

. Michal Birner

” Červenkův s druge strane, to je dokazani igrač, sudionik u svjetskom kupu, a posljednji svjetski kup. Pouzdan igrač ”

. Dominik Kubalík

” Rookie of the velikog događaja. Najmlađi igrač u nominaciji. Svi znamo svoje vještine pucanja. To je igrač koji brine o produktivnosti. Promaknut u Extraliga, sada u Švicarskoj i na kraju reprezentacije. Prošlo je vrijeme. To će biti vrlo vrijedan igrač ”

. Petr Koukal

” Mi smo vrlo iskusan čovjek koji je imao četiri prvenstva.Je iskusan, vješt, pametan i pouzdan u defanzivi ”

. John Smith

” već premašio 100 počinje u zastupanju on ima pet prvenstva. Ove godine ne živi produktivan sezone, ali ove godine su dva događaja nas je uvjerilo i vjerujemo da će biti jedan od temelja napada „

. Rimski Horak

„on bi trebao obavljati defanzivne zadatke možete dobiti na na svim pozicijama – desno, lijevo i centar, ga pokušali smo u prošlim turnirima. Je li jako dobar posao i prvenstva u Parizu „

Michal Řepík

” To je dokazano igrač s vrlo dobrom klizanje i završava.Ima u njegovoj povezanosti s Birner, koji je vrlo dobro poznat i sa kojim je uvijek stvorio pouzdanu par. Ali ne kažu unaprijed da će igrati zajedno ”

. George Sekáč

” To spada u mlađe igrače koji nemaju puno iskustva u reprezentaciji. S druge strane, on je jedan od najboljih Čeha u KHL-u. Imao je lošu sreću u vrataru. Vjerujemo da će proći kroz veliku akciju i ispuniti očekivanja. Ima vrlo dobar pokret, klizanje i konačno zrelost igre. Nije za ništa je unaprijeđen u vrlo dobroj organizaciji KHL (Kazan) i napadaju deset najboljih bodovanja liga ”

. Luka savjetovati

“On doživljava jednu od najboljih godišnjih doba. Povijesno, imao je malo sreće u nominacijama za velike turnire i ozljede.On bi trebao brinuti o produktivnosti i raspodjeli vrata ”

. Milan Gulaš

” The najproduktivniji igrača Extraliga. Dob je jedan od najiskusnijih, ove sezone je izvrstan oblik, uvjerio nas puno nismo oklijevali. Milan je znao iz Budějovice gdje je započeo. Vjerujem da preuzme ispravan kao Mazak, čak i na ovom velikom događaju newbie ”

. Tomáš Zohorna

” Ona pripada nominaciji jer se primjenjuje na sve plakate. Njegova forma porasla u zadnje vrijeme, to je pouzdan igrač, može biti korisno u napadački i obrambeni ”

. Michal Vondrka

“Jedan od najiskusnijih igrača u izboru započinje tri svjetska prvenstva.To je u vrlo dobroj formi. Može završiti, braniti, igrati lijevo, dobro, može s dobrim pucketom. Nismo mislili da o tome previše, jer je uspio posljednji turnir u Rusiji ”

Tomáš Mertl

” Trenutno najbolji shooter ekstralig, relativno iskusan, iako nema veliki turnir. Smatrali smo svoj položaj Robin Hanzl, ali Thomas je prioritet i veze s gulašem i stabilne izvedbe tijekom cijele sezone. Pokreće se. među najboljima u cijeloj Extraliga ”

. Martin Current

” Ja obaviješten sam ga proslijediti na moj vođa, kapetan momčadi. Na to ćemo se osloniti na ledu i izvan nje. Dokazao je to na Channel One kupu.On ima karijeru u NHL-u, bit će njegova četvrta Olimpijada, pa je on najiskusniji igrač. vjerujemo da će to biti pravi vođa. “