Tom Brady se vraća, Patrioti pobijediti, i sve je ljepušan velik dio natrag u normalu

Početak Bradyjeve 17. sezone NFL-a podigao se gdje je većina od njih prestala. Brady je bacio za 406 metara i tri golova dok su Patrioti pobijedili na 33-13 pobjedu nad Clevelandom Brownsom, jedinom ekipom bez pobjede NFL-a. Nova Engleska je 4-1 i na vrhu AFC Istoka.

Brady nije izgledao hrđav u svom prvenstvu u sezoni – iako je njegov krajnji cilj u krajnjoj zoni danas bio Gronkowski, ali Martellus Bennett, koji je uhvatio sve tri Bradyjevog dodirnog prolaza. Brady je čak uspio opaliti zvijezdu Usain Boltovog munje nakon što je četvrta dvorišta zapetala za prvi put krajem treće četvrtine.Do tada je igra bila 30-13 i izvan ruku. Nije imao puno raspoloženja da razmišlja o početku svoje 17. sezone, najviše za povlaštenje u povijesti Patriota.

/ p>

“Ovo nije trenutak za razmišljanje”, rekao je Brady tijekom konferencije za novinare nakon igre. “Sretan sam što smo danas osvojili. Drago mi je što pobijedimo svaki put kad igramo. Imam posao, a nema smisla gledati u ništa. Bilo da smo osvojili Super Bowl, ili izgubljene prvenstvene igre, ili posljednja četiri tjedna, znate, ništa nije bitno. Samo izađite i učinite najbolje što mogu učiniti svaki tjedan. “Patrioti imaju QB natrag u središte. Povezani su za najbolji rekord u AFC-u. Brady daje neumorni citati. Sve je ljepušan velik dio natrag u normalu. Pribavljanje tjedna

Izgledalo je da su orlovi krenuli na 4-0.Ako bi se pretvorili u treće i dvije, mogli bi klečati pobjedu nad Detroitovim lavovima. No, Ryan Mathews je zapljusnuo nakon što je zauzeo teren, Tyrunn Walker oporavio je uzduž linije i Lions su uspjeli pobijediti pobjedu u polju. Detroit je zadržao pobjedu 24-23, kada je Darius Slay pokupio off Carson Wentz. Eagles nije imao prometa tijekom cijele sezone, a zatim je preusmjerio na uzastopne uvredljive igre. Izgledalo je kao da je lopta dotaknula Jason Kelce kad je bio izvan granica, što bi dopustilo Eaglesima da ulove u sljedeću igru. No, Mathews je ionako posjedovao pogrešku nakon igre.

Lions je vodio 14-0 nakon prvog tromjesečja, a Matt Staffordov tri prva poluvremena pogodio je Detroitu 21-10 poluvremenu.Ali obrana Eaglesa se oporavila u drugoj polovici i izgledala je kao da će pobjeći pobjedom sve do posljednje dvije minute. Promet je bio prvo presretanje Wentzove karijere NFL-a nakon što je bacao 134 besplatnih prolaza za početak karijere. “Bio sam iznenađen što je čak i bacio to”, rekla je Slay postgame. “Bio sam u dobrom položaju, tako da sam poput ‘OK.’ Ali onda pogledam u zrak i rekoh: ‘Oh, lopta dolazi doista. On je stvarno bacio ovo. Pa, vrijeme je za njegovu prvu karijeru. “On je nadaren čovjek, čovječe. Bio sam iznenađen. U početku nisam vjerovao na sve. “

Lavovi su 2-3 i osvojili su po prvi put nakon što je njihov povratak u tjednu osvojio Colts.Eagles je pao na 3-1, a na prvom mjestu na NFC Istoku. Sedam tjedna Ben Roethlisberger je bacio za 380 metara i četiri touchdownsa dok su Steelers odnijeli u drugoj polovici za 31 -13 pobjeda nad Jets. Le’Veon Bell požurio je za samo 66 metara, a Roethlisberger je udario u blizinu golne linije s TD prolazima od 5, 5 i 1 dvorišta. (Sammie Coates je također imao 72 igrača). Steelers se poboljšao na 4-1. Ažurirani Gif tjedna Dan McQuade (@dhm) Upravo sam uhvatio anti-slavlje Andrew Hawkins. Nadam se da će NFL-ov tumačenje plesnog plesa dovesti do više avangardnih stvari. pic.twitter.com/4M4XZIW1fOctober 9, 2016

Kao reakcija na NFL-ovu reakciju na dodirne proslave i zlovolje, Clevelandov Andrew Hawkins je postigao pametan udarac nakon svog rezultata.Hawkins je postavio loptu na tlo, pretvorio se kao da se pretvara da je robot i odlazi. Možda će NFL-ova prosvjedna akcija dovesti do više umjetničkog rada iz plodonosnih NFL-ovih golnih golova. Umjesto da Antonio Brown radi ključnu i poticajnu trbušnu rutinu, on može stajati mirno i pontificirati na mjestu nogometa u sve neprijateljskijem svijetu. Negdje u čitavoj ligi – Par novaka i dalje dominira u Dallasu dok su se Cowboys preselili na prvo mjesto na NFC istoku. Ezekiel Elliott trčao je za 134 metara na samo 15 nosača, uključujući 2 touchdownsa, a Dak Prescott bacio se na gol i trčao za još jednu. Cowboi su pobijedili Bengale, 28-14, u igri koja nije bila toliko blizu rezultatima.Dallas je postigao svoje prve tri posjede kako bi odveo 21-0 poluvremenu. Vikings su 5-0 nakon što su drugi dominiraju izvedbom njihove obrane. Minnesota je D držao Houston na 214 ukupno dvorišta, puno toga dolazi u smeće vrijeme. Kroz pet igara Vikinzi su dopustili samo 63 bodova. To pomaže Samu Bradfordu olakšati novo djelo; imao je najbolju utakmicu u sezoni u nedjelju s 22-za-30, 271 dvorištem, dva TD nastupa. Minnesota je do sljedećeg tjedna, a zatim posjetio Philadelphiju – koji je trgovao Bradfordom neposredno prije sezone nakon što je Teddy Bridgewater ozlijeđen. Nakon što se bori za početak godine, Marcus Mariota izbio je funk u 30- 17 pobijediti nad Miami Dolphins. Tennessee Titans ‘No2 ukupni izbor prošle godine završio 20 od 29 prolazi za 163 metara i 3 touchdowns u pobjedu.Također je trčao za još jedan bod. No, to je bila daljnja dominacija DeMarco Murray na terenu koja je pomogla titanima na drugu pobjedu ove sezone. Potrčao je za 121 šesnaest metara na 27 karata, drugu 100-dvorišnu igru ​​godine; Tennessee je imao 235 metara na terenu kao tim. Dupini su pao na 1-4. Njihova jedina pobjeda nad Brownsu, koji su ove godine 0-5. Ryan Tannehill domaćinu je izveo na nekoliko točaka tijekom utakmice.

– Baltimore Ravens nije mogao iskoristiti nekoliko šansi za postizanje golova u drugoj polovici i pada u Washington, 16-10. Baltimoreov CJ Mosley presreli su prolaz Kirk Cousins ​​i vratili ga na Washingtonovu liniju od 1 dvorišta – a potom je izvadio iz krajnje zone, dajući loptu natrag u Washington 20. kolovoza.Rođaci su potom doveli vožnju u Balitmoreov teritorij koji je završio u terenskom cilju. Izgledalo je kao da je Baltimore preuzeo vodeću poziciju Beshad Perrimana s preostalih 33 sekundi, ali ulov je preokrenut u ponovnom igranju. Obje ekipe su 3-2. Po drugi put ove sezone, Andrew Luck bacio je touchdown na TY Hilton dao Coltsu osvajanje četvrtog tromjesečja. Prije dva tjedna, Luck pogodio je Hilton za 63-dvorišni rezultat kako bi pobijedio San Diego. Danas, Luck pogodio je Hilton za 37-dvorišni rezultat kako bi Colts stavio ispred Medvjeda. Indianapolis je zadržao pobjedu 29-23. Oni su 2-3.

– San Diego samo pronalazi načine za izgubiti igre. Kao što je gore spomenuto, Punjači su izgubili Colts u 3. tjednu kada su odustali od kasnog prekida. U prvom su tjednu pobijedili 21-0.Kasni zalutač prouzročio je prošlog tjedna sveti koji su pobijedili igru. A danas, punjači su uspjeli ući u igru ​​za pokušaj ciljanja igrališta s dvije minute. Raiders su pobijedili, 34-31. Kao rezultat toga, San Diego je 1-4.