St Kilda uznemiruje Mačke, Giants i Richmond udobno pobjeđuju

Ljestve vodećih mačaka izvukle su jasno za devet bodova u pulsirajućem posljednjem terminu i upravo je igra imala pod kontrolom, ali sveci su udarali zadnja dva gola za veliku pobjedu osvojivši 14.9 (93) do 13.12 (90) .

Stravisni izazov St Kilde na stadionu Etihad pogledao je kada je izvanredan jednosobni izazov s kapetanom Cats Joel Selwood na krilu postavio cilj Stevena Motopa u 17 minuta. To ih je natjeralo na 9, ali minuta kasnije, Jade Gresham je iz dubine u džepu pogodio jedan od ciljeva godišnjeg doba kako bi sačuvali žive. To se događa kada zovete seksizam u Australiji | Erin Riley Pročitajte više

I na 22 minuta, Jack Steven progurao je kroz cilj koji ih je stavio ispred – četvrto drugo poluvrijeme.

sljedećih pet minuta kako bi poricao Geelong. To je njihova najbolja izvedba otkako je Richardson preuzeo 2014. i veliko skalp za svece koji idu na 6-7 zapis.

Dok Selwood je potaknuo Geelong u drugu polovicu, dok je druga središnja zvijezda Patrick Dangerfield ponovno istaknuta, na vrhu su se nalazili sačuvani Seb Ross. Ross je krenuo prema Dangerfieldu u srednjem polju i imao je 33 posjeda. / p>

S Rossom koji odgovara Dangerfieldu, sveci su iskoristili svoje korake u prvom kvartalu i stavili Geelong pod neposrednim pritiskom.

Oni su šutirali prva dva gola, na prvom odmoru.

To je otvoreno do 31 bodova na pola puta kroz drugi mandat, a Mačevi, koji su samo udarili dva gola, bili su u velikoj nevolji. kameja u prvom terminu za St Kilda sa svojim prva dva AFL cilja i suigrač Darren Minchington je nogom udario tri u drugom. Ali ključni branitelj Tom Lonergan je šutio golem 50m gol i Maats steadied, s ciljem Dangerfield kasnije u terminu značenje su ograničili štetu na 24 na glavnoj stanki.

Mačke su povećale intenzitet u trećem terminu i to je bio Geelong naprijed Lincoln McCarthy okrenuti do bob s tri cilja za četvrtinu .

Geelong je imao tri gola na početku treće i nakratko je pogodio ispred u uzbudljivoj četvrtini, prije nego što su sveci stali s dva gola Mavu Welleru i uzeo 11 posljednjeg tromjesečja. Motlopov cilj bio je treći za redom početkom zadnje četvrtine, prije nego što su se svetci sjajno okupljali.Facebook Twitter Pinterest Igrač Carltona Kade Simpson bavi se Steveom Johnsonom.U međuvremenu, Velika zapadna Sydney je prekršila AFL-ove prve četvorice s 62 pobjedom nad Carltonom. Giants su se vratili na svoje Pobjeda ispred 10.355 navijača pomiče izbornik trenera Leon Camerona. Pobjeda ispred 10.355 navijača pogađa trenera Leon Camerona. na treće mjesto koje će dovesti do sljedećeg vikenda, da bi postavili finalne debijace u čekanju za sezonu domaćeg dijela. Collingwood se vratio na pobjedu protiv Fremantlea u lošem vremenu Melbournea. Pročitajte više Četvrtog mjesta Hawthorn su na jednako 40 bodova i igraju se u nedjelju.

Večer nije bio tako pozitivan za nesretni Giantov kapetan Phil Davis koji je ozlijedio tele.

drugačiji način od prošlog tjedna u prvoj polovici poluvremena protiv Essendona, postigavši ​​prve dvije ciljeve i lagano povećavajući svoj vode u svakom tromjesečju prije nego što je pobjegao u posljednjem terminu od sedam ciljeva.

Dobro odmorni veteran Steve Johnson pokrenuo je četiri gola na povratku i iskoristio svoj utjecaj kako bi organizirala liniju domaćina, tjerajući blues trenera Dylan Shiel pretvorio se u 34 najveće prodajne dionice i zauzeo dvije glavne nagrade, dok su kapetan Callan Ward (33 prodaja) i Stephen Coniglio (31 prodaja) Mladi Zac Williams (91,7 posto učinkovitosti raspolaganja) pokazao je zašto je jedan od najdinamičnijih pola leđa natjecanja, ostavljajući pogađajući briljantan udarac prvog kvartala da bi stavio Jonathona Pattona prije nego što je postigao izvrstan cilj.

Međutim, Carlton je naporno radio na svojim protivnicima i ponekad je izložio svoju obrambenu vožnju, uz malu prijetnju Giantsovih napadača sve do konačnog mandata, kada je Jeremy Cameron dva njegova tri velika. Sam Docherty podigao je igru 23 udarca za Blues, dok je veteran Bryce Gibbs ubacio 29 prodaja u svojoj 200. utakmici.Facebook Twitter Pinterest Daniel Merrett pogađa marku Tyronea Vickeryja.U međuvremenu, Richmondova sredina sezona AFL ponovno se nastavila s 42 pobjedom nad Brisbaneom na MCG-u.

Lions su počeli prva dva gola igre, ali Tigrovi koji su vodili Dustin Martin brzo su otrgnuli kontrolu i krenuli na 17.15 (117) do 11.9 (75) pobjeda ispred 28.883 navijača. Pobjeda, Richmond je peti od posljednjih šest igre, ostavlja vrata uvijek tako malo otvorena za nevjerojatnu finalu. Ali tigrovi su siromašni završili utakmicu – u zadnjem je vremenu nadmašio tim koji je sada izgubio 10 klađenje – učinilo je malo za sugestije da su sposobni za takve junake.Adelaide nadvladaju gol-kicking yips nastaviti Kanagroos’s AFL pada Pročitajte više

U obliku Brisbane tagger Mitch Robinson otišao Martin kao što se očekuje, ali dvoboj nije trajao dugo, dok je Robinson rano u drugom tromjesečju napustio igru ​​apsurbi. Martinova klasa prokrčila je 35-post Ta je ključni čimbenik u pobjedi, a Brandon Ellis, Shaun Grigg i Trent Cotchin također su utjecajni. Jack Riewoldt bio je najopasniji naprijed na terenu, završivši s četiri cilja. Tom Rockliff i Daniel Rich bili su istaknuti za posjetitelje, dok je mladi naprijed Eric Hipwood potrčao tri gola. Lions imaju obilnu ulogu kako bi lizali svoje rane, a Richmond će u petak navečer odvesti Port Adelaide u Adelaide Oval .

Tigrovi su napravili dvije kasne promjene – Jake Batchelor (hamstring) i Ben Griffiths (bolest) zamijenili su Jacob Townsend i Nathan Broad, koji su svoj AFL debitirali.