Škotski Open mora koristiti velika mjesta kako bi poboljšao svoj položaj

Bila je otvorena tajna da je Bob Diamond, izvršni direktor Barclaysova u to doba, želio da se Scottish Open održi u Turnberryu kao dio pokroviteljstva turnira banke. Oni na Ayrshireu – pod vlasniątvom Dubaija u to doba, prije nego što je Donald Trump kupio – zaprepasti Diamond, čvrsto odbacujući pojam. Barclaysov posao nije trajao mnogo dugo. Diamond je imao razloga biti zbunjen. To je bio preveliki rizik za povremene postavljanje otvorenog prvenstva, ako je u prostorijama bio i događaj European Tour turneje. Ovo je bio čudan scenarij i ostao tako sada; Zbog činjenice da Otvor ima domove Turnberry, Troon i Carnoustie, nema puno smisla da se škotski otvor ne igra na ovim predivnim linkovima koji su spremni za turnir.U poslovnim uvjetima, to je nedokučivo.

Pogled na evidenciju to podržava. Otvor će se vratiti u Troon u srpnju po prvi put od 2004. godine. Turnberry nije održao treći glavni dio godine od 2009. godine. Carnoustie? 2007, kada je Padraig Harrington očajnički podigao Sergiu Garcíu. S škotskim otvorom koji se očajnički zaokuplja u mraku na prikladnim mjestima, prkosi svu razumnu logiku da su ti tečajevi isključeni iz nekog smiješnog straha od ugrožavanja statusa Otvora. Također je neusklađen; Svake godine Old Story sudjeluje na Dunhill Links prvenstvu bez otvaranja St. Andrews Opena koja šteti njegovoj reputaciji.Martin Slumbers, koji je naslijedio Peter Dawson kao glavni izvršni direktor R & amp; A, sada bi trebao jasno pokazati za širu korist koju Troon, Turnberry i Carnoustie mogu držati škotski Otvori bez negativnog Otvorenog utjecaja. Luther Donald vodi do škotskog otvora koji slavi Godina kao svijet No1 Pročitajte više

Za igrače, postojala bi očita korist. Prošlogodišnji Irish Open u Royal County Downu bio je zadivljujući uspjeh, ali je poslužio i kao podsjetnik da najviši stručnjaci općenito nedostaju vještine konkurentskih veza koje bi imale honat kao amatere. Jednostavno, to jest, kroz nedostatak izloženosti tradicionalnim prostorima. To čini malo smisla, s obzirom linkovi golf bi trebao formirati takav temelj za sport.Irski i škotski otvori automatski bi trebali biti domaćini najboljim linkovima koje te zemlje nude.

Intenzivne zahtjeve za raspoređivanjem ovog ljeta u golfu, povezane uvelike s olimpijskim povratkom sporta, dovest će do 100. francuskog Otvoreni i WGC-Bridgestone Invitational se igraju u tjednu koji neposredno prethodi Škotskom otvorenju u dvorcu Stuart. WGC događaj mora se natjecati s poticajima koje nudi European Tour za profesionalce da se pojave u Francuskoj, a ne u Sjedinjenim Američkim Državama, što znači da najbolji svjetski igrači suočavaju s teškim izborom.

S Otvorenjem počinje četiri dana nakon Škotski otvor, a politika toliko vodećih golfera da ne igraju tri tjedna zaredom – pogotovo oko velikog prvenstva – Castle Stuart izgleda poput neobičnog one.Međutim, Phil Mickelson i Henrik Stenson već su potvrdili svoje sudjelovanje, ali Rory McIlroy neće igrati, pa čak i obrambeni prvak, Rickie Fowler, bio je oprezan oko njegovih škotskih otvorenih misli.

Skepticizam prema Castle Stuartu U prošlosti, uglavnom je nepošteno. Jer svi se mjesta nikad ne bi mogli usporediti s najstarijim linkovima u Škotskoj, to je predivno dizajniran i igrajući set-up na području koje je briljantno prihvatilo turnir. Užasno, škotski otvori koji su se odigrali tamo nisu imali stupanj povjetarca – osim jednog dana – to bi ga učinilo ozbiljnim testom. Jedan od događaja koji se nalazi na periferiji Invernessa također je poremetio oluja koja je izazvala klizišta na terenu za golf.Godine 2016., oni su zbog malo sreće da se podudaraju sa zapanjujućim krajolikom koji se emitira televizijskoj publici u Sjedinjenim Državama. Ostali su radili, kao što su Royal Aberdeen i Gullane, ali nema ‘ Bilo je puno izražavanje iz članstva bilo na škotskom otvorenom da postane redovni posjetitelj. Dundonald Links je nadolazeće zaustavljanje, ali nije zakrpa na prvim, povijesnim mjestima u Škotskoj. S obzirom da imaju rezerva o Otvorenom, čini se da je sigurno da će stanovnici Muirfielda ne biti zaljubljeni u Europsku turneju. Ipak, postoji i očigledan opseg. S nizom dionika koji bi dobili prednost od razbijanja besmislenog, ako je nepisano, pravilo je vrijeme za europsku turneju i R & A za razgovor.