Simone Ruffini svijet kupanje naslov radost u bolesti i zdravlju

Počelo je s mučninom i povraćanjem.Ona je završila s osvajanjem strategije i prijedlog brak.

Simone Ruffini pobjeda u plivanju u verziji maratona, na svjetskom prvenstvu, uključeni parada emocija u subotu.

Unatoč bacanje dva puta u prvom krugu na rijeci Kazanka, talijanski kraju stajao na vrhu podija pod svjetlom kišica nakon gotovo pet sati 25km utrku i podigne Prosidba za svoju djevojku i suigrač, Aurora Ponsele.

Ona je rekla da.

„bilo je teško, ali to je bilo dobro na kraju”, rekao je Ruffini nakon završetka 10 krugova nazad-i-naprijed preko rijeke u 4 sata, 53min, 10.7sec .Kazan sinkronizirano plivanje pogođen kiše, curi krov i glazbeni trzaj Opširnije

To je dva-muškarac utrka na kraju s Alex Meyer ali je Amerikanac pao iza na završnom krilo i uzela srebro, 4.4 sek iza sebe.Brončana otišao Ruffini talijanske suigraču Matteo Furlan, 1:. 27,3 natrag

„Već na drugom hranjenja stanice Rekao sam treneru da sam ne osjeća dobro”, rekao je Ruffini. „Osjećao sam mučninu i ja povratio dva puta. Kad sam se smirila, samo sam pokušao nastaviti u lijepoj rutinu i učiniti jedan krug na vrijeme.

„U posljednjem krugu američke i ja dogovorili da napadnu zajedno, a ja ga poslao naprijed metar u ispred mene. To je rizično taktiku. Bio sam zabrinut da bi mogao me izdati, ali, kada je bilo 400 metara ići, on nije imao ništa utakmice.”

Nakon što je izašao iz vode, Ruffini požurila preko prihvatiti Ponsele. Zatim je iznenadio svoju djevojku sa svojom brzinu zapisao prijedlog na papiru.Ponsele stavi prste u obliku srca.

„To je dosta šok”, rekao je Ponsele, dodajući da je par razgovarali o braku neformalno bez ikakvih konkretnih planova.

„ Imat ćemo vjenčanje nakon Rija „, dodala je, pozivajući se na sljedeće godine na Olimpijskim igrama u Brazilu.

u međuvremenu, Meyer je bio zadovoljan srebrom. „Ja i Simone Ruffini, radili smo zajedno kao tim malo na tom posljednjem krugu i to prilično jamči top-dva cilja za nas oboje”, rekao je on.

„Očito, ja bih volio bi ga proći na posljednjem malo, ali sam ga položio sve van i to je sve što sam imala.”