Schick: Tim ne odbije, dvadeset jedan ga može nositi čak i bez mene

Naprijed Patrik Schick uskrsnuo od dvadeset jedne do predstavnika seniorske reprezentacije, au listopadu je umjesto da čeka konačne europske kvalifikacije borbi za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. Dvadeset Sampdoria Genoa napadač vjeruje optužbe Vítězslav klupama i bez ručke početnu utakmicu s Moldavijom i proslijediti najmanje za baraž, što bi „lavovi” ponovo mogao pomoći.

nije „Poziv na áčka odbiti. bilo je to oko nekako organizirati trenera. mislim da momci u jednadvacítce može to učiniti čak i bez mene.Kadar je toliko jaka da s Moldavijom odnosno, „ novinarima na današnjoj reprezentacije sastanak Schick.

najbolji strijelac kvalifikacija će biti žao ako Češki mladi zaključak svladao ih i ispadanje ran. “Možda čak i ako ne, Bog, izgubimo ili privući u petak, pa su šanse još uvijek. Također se možemo nadati da će Belgija izgubiti ili izgubiti, ali vjerojatno nije jako vjerojatno. Naravno da ne znam kako će to biti, ali mislim da u promicanju unaokolo pomoći „, , rekao je učenik Sparte.

Prvi natjecateljski početak za odrasle reprezentacije će biti u subotu bi se moglo pripisati izravno protiv aktualne svjetske prvake iz Njemačke. “Do sada mi ništa ne čini, jer još nisam došao.Ali bilo bi veliko iskustvo igrati protiv takvih igrača, a više savršeno iskustvo. A možda smo mogli pobijediti „, mislio Schick.

On je rekao da je pomogao da nacionalni A-tim je završio trening kamp u Austriji uoči ovogodišnjeg Europskog prvenstva i pripremite se za Maltu i sada je postigao cilj. „lijepo je da ja ne potpuno rozkoukávat. Oko Poznajem način, a ja posebno iza prvog poznavanja dječaka „, rekao Schick.

U ljeto je napustio Spartu Sampdoria, ali samo puna sezona u Češkoj ligi je vidio prije na kredit Bohemians 1905 „istina je da je dosta skok – Bohemians ravno iz Italije. Bio sam tamo tri mjeseca, tako da je život sam prilično sam se na to.Naučio sam što je potrebno za talijanski nogomet, kako se to radi, a ne da mi veći problem „, upozorio rodom iz Praga.

Do sada pogoditi pet utakmica talijanske lige kao zamjena, cilj nije dao “Bilo bi čudno da iznenada uđete i sjednete na stražnju stranu zvijezde poput Muriela ili Quagliarelle. Dakle, dajem joj vremena, drago mi je da se igračko iskustvo sada malo bogatije i idem pola sata. Nadam se da ću uskoro dobiti priliku od početka, a to će biti onda sa mnom „ rekao Schick.

On sam krivi dvije odbačene mogućnosti. ” Na prvi start u Empoli Imam priliku na kraju utakmice, što me je vratar uhvatio.A sada sam pretposljednji susret u Cagliari Nažalost glava nekoliko centimetara pored „ rekao Schick.

Na Sampdoria je počeo vrlo pouzdano i ljeti trening na stadionu Barcelone i ručka zaobilazi zvjezdani argentinski Lionel Messi. „ne bih rekao da će to biti velika petlja ili razmetanje hrabrošću, samo sam zaglavi Messi”, rekao Schick s osmijehom.

U Italiji ipak shvatili uglavnom nogometnih pitanjima. “Nije velika” bavendo “sjesti s talijanskim i razgovarati s njim dva sata. No, u smislu taktičkih koraka na terenu, tako da ja razumijem de facto sve što trener želi od mene „, rekao je mladi napadač.