Saraceni nepobjedivi počinju sezonu završenu pomlađenom Harlequinsu

Maro Itoje možda je pronašao svoj kriptonit.Nakon što je u siječnju ove godine okusio poraz kao zamjenu, trčanje od 31 ravnodusne pobjede kada je započeo za čovjeka koji naizgled ne bi pogriješio, naglo je doveo do Harlequinsovih strana, koja se oslobađa da diše život u svoju 150. godišnjicu.

Da je Saracens pretrpio svoj prvi poraz od ožujka može doći kao veliko iznenađenje, ali to je bila potpuno opravdana pobjeda Harlequins, koji je zabio pokušava kroz svoje krila Tim Visser i Charlie Walker i napravio lagani rad njihovih problema .Walesov Sam Warburton vodi utrku za kapetaniju britanskog i irskog lava. Pročitajte više Eddie Jones će uživati ​​u uzgonima Mikea Browna i Danny Carea jednako kao i akciju od strane Chris Robshaw i on neće imati sumnja je bio impresioniran divnim poslom svog sunarodnjaka Jamesom Horwillom, koji je zasjenio Itoje sve do svoje kasne žute kartice. Jones će, međutim, biti zabrinut zbog fitnesa Joea Marlera, od Billyja Vunipolina kuka ravno iz kick-offa, Carea, koji je skočio na drugu polovicu s problemom kuka, a Brown, koji je grimasirao tijekom prve polovice. Dodaj Jack Cliffordov gležanj kirurgija u kombinaciju i pobjeda Quinsa bila je još impresivna, s obzirom na poraz u Saleu i Exeter je slijedio nervozan otvaranje vikenda na Bristolu u Twickenhamu.Imali su gornju ruku na setu – dokaz da Graham Rowntree i Nick Easter utječu na obuku za vježbanje – a njihovi kolege Saracens mogu očekivati ​​flogging kad se prijavite za dužnost nakon tjedan dana da zaboravi, slijedeći Chris Ashton’s dugačak zabrana.

“Mislim da nije [distrakcija]. Bila je to bliska igra, iako su 17-0 nisu imali puno posla “, izjavio je Mark McCall, ravnatelj ragbija Saracens, koji je otkrio da Owen Farrell još uvijek nije spreman za povratak protiv Bristola u petak .

“Trebali smo izvući nešto iz tog razdoblja pritiska na kraju prvog poluvremena i nismo.Owen se bliži i bliži, ali to je samo ludilo da donese kratkoročnu odluku koja bi mogla imati dugoročne posljedice. “Nakon što je ujutro izgubio Marland Yarde na infekciju grla, Marler je napravio put 15 sekundi ali Walker, uzimajući Yarde mjesto na krilu, napravio rano dolje desno i Tim Swiel sletio naknadne kazne.Saracens odluči da ne žalbu protiv Chris Ashton’s 13-tjedan zabrana Pročitajte više

Ubrzo nakon ponovnog pokretanja Visser skinuo je prolazak Alexa Lozowskog blizu pola puta i prošao prozirno ispod postova. Swiel se pretvorio u 10-0, a Sarries je bio šokiran šakom.

Usred bijesa Alex Goode, posjetitelji su malo pridonijeli divljoj otvaranju 20 minuta, po kojoj je Quins bio 17- 0 do dobrog.Tri linije u lijevom kutu kasnije, Quins je imao drugu ocjenu kad je Swiel plutao do mjesta Brownu, koji je Walkeru opskrbio na preklapanju. Swiel je opet dodao nezgodnu pretvorbu. Sljedećih 20 minuta volio bi još više John Kingston. Kornjateljski udarac preko vrha od Richarda Wiggleswortha prethodi proširenoj Saracens opsadi.Scrum je uslijedio nakon smrti, a Saracens je možda bio zadovoljan što je Quinsov potpuni kontingent ostao na terenu, ali neki lijepi obrambeni prolaz, kojeg su vodili Robshaw, Jamie Roberts i neumorna Horwill, zadržali su posjetitelje besmisleno.

“Dno line sa Saracensom je to što su oni vrlo velike fizičke strane i ako se ne podudaraš s tom situacijom, imat ćete teški dan u uredu “, rekao je Kingston. “Radi se o održavanju ravnoteže i pokušaju igrati ragbi, ali se malo pragmatičniji. Gotovo smo učinili Saracens. Vaša obrana odražava vaš stav i nema ništa loše s stavom na ovom mjestu. “Nakon dvije minute nakon pauze, Goode je na drugom mazy trčanje hranio Mikea Elleryja koji je izašao izvan obrane na desno, sakupljao čip unaprijed i hranio Wiggleswortha za Saracensov pokušaj.Zloslutno. Nešto manje kao što je Care skliznuo ubrzo nakon toga.

Swiel je pogodio post s kaznom, ali kada Lozowski slijedi odijelo sa 17 minuta preostalo osjećao da neće biti Saracens ‘dan. Još više kad je još jednom pogodio gol, dok je Saracens nagomilavao pritisak i dok je Ben Spencerova 77. minute kazna dovela u vidu mogućnost crtanja, Quins nije imao raspoloženje da pusti ovaj udarac.