San košarkaškog košarkaša: Tromjesečni bonusi nisu ni najavljeni

I prikazuje: “Idemo na utakmice, slušamo što se događa u Češkoj…I pitamo: Je li to uopće istina?” – mogao bi zaustaviti ženu u Šangaju, barem nakratko. Prije devet godina bili smo u europskoj diviziji B i otišli smo igrati na Cipar. Gradila se piramida – i sada smo među osam najboljih u svijetu.Definitivno ne slučajno, već poštenim radom “, opisuje Šob, koji u nacionalnoj reprezentaciji ima osam godina.

“Možete čuti kako Leoš Mareš poklanja cijelu jutarnju košarkašku predstavu, a bend Lucie navodno priprema pjesmu. Iznenađujući osjećaji. ”

Tim više što on, kao glavni predstavnik tima, ima najbolji mogući pregled nadmetanja.

Čak i uvjete pod kojima su Česi došli u elitu. >

Oni imaju mlaznice, mi tim

“Ne znam jesu li ljudi u Češkoj svjesni case de pariuri licentiate in Romania konteksta. Kome su se tipovi suprotstavili, kakvi su igrači, u kojim klubovima rade, što su napravili, što su osvojili za naslove, koliko novca uzimaju “, prska on. „Kontekst je: David i Goliath.Oni se, nevjerojatno poštenim radom i obranom, stisnu u kost i u stanju su se nositi s tim. I izbacit će Tursku, Brazil, Grčku. ”

Načine slavnih u NBA.

Nacije opsjednute košarkašima.

” Federacija pokušava stvoriti najbolje uvjete za nas i hvala na tome. Ali morate reći da kad gledate druge timove, zvijezde u kojima žive, lete privatnim avionima i štede svake minute…Ovi momci nikada nisu smislili nestandardne zahtjeve, nikada nisu igrali ništa “, kaže voditelj reprezentacije. p>

Puno je naučio iz razgovora s kolegama. Na primjer, Litvanci su dozvolili svakom igraču posebnu sobu tijekom treninga i omogućili im da imaju obitelji u Aziji: „Možete li zamisliti što to košta?Masakr. ”

Za usporedbu, Košarkaški savez najavio je bonuse za napredovanje u grupi i za eventualno sudjelovanje u kvalifikacijama za prolazak na Olimpijske igre – oboje je odlučeno prošlog četvrtka. „Međutim, o bonusima se odlučuje na sastanku Izvršnog odbora, koji je za tjedan dana, a sada smo se nasmijali: Gledaj, gdje je popis top 8 bonusa? O da, nismo bili spremni na to, “kaže Šob.

Budući da radi u USK-u u Pragu, zna koliko su plaće u češkoj ligi.

” Ako pogledate nogometni popis Slavia, Sparta, Pilsen, pa se iznosi uopće ne približavaju.Ali naši igrači u Češkoj ligi sada igraju svjetske klase “, kaže on. „Nadam se da će uspjeh pomoći ne samo njima, već i budućim. Da će više djece htjeti igrati košarku, a prije svega da će partneri shvatiti da je košarka globalni sport, natjecanje u njoj je ogromno i nije zabavno proći među osam najboljih na svijetu. ” računovodstvo? Šob želi vjerovati da: „Zato će tvrtke htjeti sponzorirati ligu i s ponosom će početi igrati košarku u marketinškim strategijama. To bi uvelike pomoglo našem sportu. A kad drugačije nego sada? ”

Opet, on se gotovo mora zakačiti za sebe ako taj san nije previše uspješan. Prije početka prvenstva, on i njegov kolega Jan Havlas našalili su se oko toga hoće li izdavati vize do 16.Rujna, pa u slučaju odlaska nakon završetka igara s medaljama…

Sada je to još daleka igra, ali još uvijek stvarna mogućnost. -a-idemo- “class =” tit “> Razvijamo veliki vrh i idemo…

U Kini se događaju velike stvari. “Reći ću to pošteno: nogomet je sada sranje, a hokej još Betstars uvijek stoji, ali to nije mjesto na kojem smo bili prije deset godina. Košarica je iskoristila priliku i zgrabila je za dlake – kaže čovjek koji se ponekad ne čudi. Uostalom, ovo je lijep sport.Čak ni novčani uložak novca ne daje nikakve košare za vas.

“Cirkus koji imamo ovdje je nevjerojatan”, kaže Sob. „Tim slavi promociju u najboljih osam, a video trener skida Australiju. Turci imaju samo četiri video kamere. Idemo iz grada u grad, tamo razvijamo veliki vrh, dobro ide i nastavljamo opet. To je veliki uspjeh za češku košarkašku situaciju. Momci su učinili nešto izvanredno – izvan mogućnosti i uvjeta koje imaju.

Mai mult: https://toptipseri.com