Rukometaši su odbacili Austrijance u generalu na Europskom prvenstvu

Predstavnici pokazao u Brnu, posebno u drugom poluvremenu za izuzetne performanse i graditi na petak 26:23 pobjede prvog pripremnog međusobnom dvoboju u blizini Beča. Na dodjeli značajno sudjelovao golman Tomas mrkve da 42 minuta priznala samo 14 golova.

Dok je u petak u prvom od dva preliminarne utakmice održana češku ekipu o osvajanju i zahvaljujući smiješan završnih pet minuta, u Brnu od početka vladao je protivnik i nikada pustiti u vodstvo.

„smo odigrali jako dobre utakmice u Austriji i željeli smo utvrditi performanse, u najboljem slučaju, nisu smanjile.To je uspio više od 100 posto, tako da jedna riječ izvrsno „rekao je nakon utakmice za tvcom.cz mrkva.

” Mislim da je priprema smo završili lijepo, pogotovo u drugom poluvremenu smo igrali jako dobro „rekao Federacije web stranici, jedan od dva Češka trener Daniel Kubes.

Zastupnici u predgrupa stvorili site čtyřgólový naprijed i samo za nekoliko neproměněným potpunosti šanse nisu išli u kabinama na intervalu s većom razlikom u leđa od 13 : 10.

Čehski sjaj sjajio je s Mrkva, koji je čak i bljesnuo svoj cilj preko staze. Nakon pauze, njegova izvrsna izvedba još uvijek završava, a Austrijanci su samo nevjerici odmahnuli glavom. Domaći protivnici nemilosrdno su kažnjeni od pauze, a na 38.minutu je prošao sedam gola. Mrkva je na licu mjesta između Adamíkovih štapića postigao 42 minute, a češki vod je nastavio rasti. U sredini druge polovice, propuštanje čipa promijenilo se na 25:15. Česi su osvojili zaključak na ukupnoj izložbi, a drugi čin osvojio je jedanaest ciljeva, a publika Brna je cijenila malim pljeskom. Pet golova postigao je Jakub Hrstka.

“Dječaci smo pozvali u poluvremenu kako bismo poboljšali koncentraciju i usredotočili se na stvari na kojima radimo. I to smo učinili. “Mislim da smo igrali dobro u prvoj polovici, samo smo osvojili nekoliko stotina posto šanse. Zato je bilo samo 13:10.Ako promijenimo neto šansu, postat ćemo sedam golova nakon poluvremena. To se promijenilo u drugoj polovici, kada smo se promijenili. I obrana je doista bila velika “, pohvalio je mrkva. Predstavnici dobro poznatog generala uvelike su povećali svoje povjerenje prije početka Europskog prvenstva. Nakon ponedjeljka, momčad će se ponovno sastati u utorak u Brnu, a krajem tjedna putovat će u Hrvatsku. Konačni imenik šesnaest članica najavit će 11. siječnja treneri Jan Filip i Kubeš. Prvenstvo ulazi u njihove optužbe 13. siječnja protiv Španjolske, ostali protivnici u skupini su Danska i Mađarska.

„Svi su u našem sustavu super formi, svi su znali što treba učiniti, a svi ispunjeni što je čeka ga.Kada ga prebacimo na Europsko prvenstvo, uspjet ćemo. Idemo tamo s ciljem kretanja. Imamo teški tim, ali s performansama koje smo pokazali danas sigurno nismo bez šanse “, dodao je Mrkva.