Ray Parlor: „Bajnokok Ligája a Wembley-n? Az Arsenalnak néhány sportfogadás nehéz órája van

Számomra a fő tényező az volt, hogy nyilvánvaló volt, hogy a külföldi csapatok felvonultatnak a híres Wembley Stadionban. Ez egy olyan történelmi, ikonikus hely, amely a világ minden tájáról ismert, ilyen természettel, biztos, hogy játékosai felállnak és azt gondolják: „Ez fantasztikus! Ma már jobban emeltük a játékot. ”Ez megnehezítette számunkra, és lehet, hogy Tottenham rájön, hogy a bajnokok bajnokság labdarúgásának minden nagyobb izgalma előtt, mint a online sportfogadás szokásos otthoni játék, előfordulhat, hogy hátrányokkal is. Nagyon nehéz volt. Ezt tapasztaltuk. Az ellenfeleink felkeltették a játékukat, és néhány nehéz órát kaptunk. A Barca elfújta az iskolát. Tovább

A játékosok számára a teljes rutin megváltozik. A normál otthoni játékokhoz egy bizonyos időpontban elhagyják, bizonyos módon érkeznek, ülnek egy bizonyos helyre, meglátják az ismerős arcokat.Ez a változás minden másnak érzi magát. A Wembley-t mindig történelmileg ismerték a nemzetközi labdarúgás vagy a Kupa döntőjének otthona, olyan egyszerű. Tehát a Champions League otthoni játékai a Wembley-nél teljesen más gondolkodásmód.

Még a rajongók számára is másnak érzi magát. A Wembley-nél nehéz megismételni a szezonjegyek tulajdonosait, akik megszokottan ülnek az általuk ismert emberek mellett, vagy olyan földterületeken, amelyek hajlamosak egy kicsit zajosabbak és felelősek a legjobb légkör megindításáért. Probléma lehet. Hol épül fel a légkör? Amikor tényleg felemelkedik a White Hart Lane-nál, segíthet a játékosoknak, hogy találjanak egy extra udvarot, vagy egy extra megoldást találjanak. Ez lehet a különbség a játék nyerése és elvesztése között.Érdekes lesz látni, hogy ez hogyan működik.

Az első szezonban a klub első tapasztalata volt a Bajnokok Ligájában, mivel a régi európai kupa óta megújult. Természetesen izgalmas volt. A Wembley-nél játszottunk a Dynamo Kyiv-et, és kiválóak voltak – aznap éjjel birtokolták a labdarúgást. Vettük a vezetést, és Sergei Rebrov kiegyenlített az utolsó pillanatban, de elhagytuk, hogy mennyire jól érezték magukat más stílusban, mint amit akkoriban szoktunk Angliában. Aztán a következő Wembley-i játékunk szörnyű volt. Hiányoztunk egy fontos játékost – Vieirát és Petitet a középpályáról és Bergkampot, és fogadások az interneten elvesztettük a Lens-et. Lee Dixon megsérült, majd elküldtem, így az egész jobb oldali oldal eltűnt. A csoportszakaszban a szezon bajnokok Ligáján voltunk.Facebook Twitter Pinterest A Nwankwo Kanu a Pep Guardiola és a spanyol fél által elnyerte a Wembley-ben a Champions League mérkőzést. Barcelona csodálatos volt egy játékban, amit 4-2-re nyertek. Guardiola, Cocu, Rivaldo, Figo és Kluivert voltak, és rossz éjszakát adtak nekünk. Néhány héttel később találkoztunk Fiorentinával és Batistutával a különbségben. Újra megálltunk a csoportban.Ez volt a Wembley élményének vége, és utána visszatértünk a Highburybe a Bajnokok Ligája játékaihoz.

Wembley nagyszerű volt a klub számára, hogy több támogatót nézhessen a játékban, ami fontos volt a kapacitás szempontjából a Highbury-nél csökkent a hely, mert az Uefa magas reklámtáblázata miatt nem lehetett ülőhelyet használni. De ha tovább akarunk menni a versenyen, úgy gondoltam, jobb lett volna helyesen otthon lenni, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy ez az előny megpróbálta megnehezíteni ellenfeleinket. A pálya kisebb és szorosabb volt – tudtuk, hogyan kell játszani ezen a pályán, és nagyon jó rekordot mutatott a Highbury-nél – és a szurkolókkal közelebb került a fellépéshez, hogy egy kicsit megfélemlítőbb lehet.Visszatekintve, bár jó volt megnyitni az ajtókat sok másnak, mint amennyit a Highburybe illesztett volna, 38 000 kapacitással, labdarúgás miatt nagyon nehéz volt. Rob Smyth Bővebben

Ez a Wembley kísérlet az egyik olyan dolog, ami az Arsenal-t a nagy ugrásra kényszerítette, hogy elhagyja Highbury-t és elmegy az Emiratesbe. A 70.000 rajongó megszerzése csak azt bizonyította, hogy egy nagy tömeg a játékokra akart jönni – nagyobb, mint amennyit valaha is beilleszthettek Highburybe. Azt hitték: „Miért ülünk egy 38 000 férőhelyes stadionban?” Tudták, hogy a támogatásuk van. Ezt kellett tennie. Ez volt a következő lépés. A Manchester United mindenesetre hatalmas volt, a Manchester City megkapta az Etihadot.Most látod, hogy a Liverpool új állványt épített fel, a Tottenhamnek megvan az új daruk, a Chelsea tervei vannak. Mindenki követte az öltönyt.

A kísértés abban a helyzetben van, amikor a White Hart Lane nagyon jó alapot teremt a saját hangulatával, és más csapatok számára nagyon nehéz menni oda, de talán a dolgok talán kiugrik. Wembley-n játszik. Lehet, hogy hasonló lesz ahhoz, amit átmentünk. A Tottenham csak csökkentett számú rajongót tud kapni, míg a White Hart Lane-t újraépítik, így nagy döntést kellett hozniuk. Nagyszerű számukra, hogy játszanak a Bajnokok Ligájában, és hatalmas tömegeket kapnak a Wembley-n. Pénzügyi szempontból jó lépés azok számára is, akiknek a White Hart Lane újjáépítéséért járó többletbevételek segíthetnek. De kétségtelenül keményebb lesz a játékosok számára.