Plesni nogometaši letjeli su u toplini, u srijedu će nazvati Basel

„Mi jesu obličje naprijed u Španjolsku, gdje je, iako još uvijek imamo puno trenirati, a za sve to će biti teško, ali to će biti toplo na travi i više s loptom”, opisano prije u ponedjeljak odlaska na jugu Europe u intervjuu midfielder Jan Kopic.

Victoriji također igraju tri utakmice s atraktivnim stranim suparnicima u isto vrijeme. Postupno se sukobila s Baselu, Švicarska, Austrija Salzburg i Šangaju, Kina.

„U ovim zimskim kampovima obično zadovoljiti protivnike koji već imaju ime. Za nas je to uvijek sjajno iskustvo.I to je svakako bolje kada se susrećemo s timovima koji su u istoj fazi zimskog treninga kao i mi „, rekao je trener Plzeň Pavel Vrba nakon posljednjeg pripremnog utakmici protiv Sokolov prošlog vikenda.

Također je navedeno da će u narednim danima također je promijenio sastav treninga. Za oštre početak sezone čeka svoje troškove u mjesec dana. U prvoj utakmici play-off Europske lige u Beogradu Partizan će igrati protiv kuće.

„Prvi četrnaest dana su uvijek oko stjecanja kondicije, to je iza nas. U Španjolskoj smo platiti više taktičke stvari „, rekao je trener Victoria.

U Španjolskoj je više kompletan roster, uključujući trenutno ozlijeđenog Lukas Hejda, koji prolazi kroz rehabilitaciju na jugu. Nedostaje jedino dugoročno ozlijeđeni graničnika Jan Baranek.”Postoji svibanj biti neke promjene, ali to neće biti tako loše, možda će utjecati na jedan od njih.”

ili dva igrača. Ali oni moraju ići u klubove gdje ima svoju kvalitetu i smisao. Inače, mi ćemo suziti kadar, „Willow je predložio.

Viktorije će biti u Marbelli do 25. siječnja. Nakon povratka u nedjelju će odigrati dvije utakmice u sklopu manifestacije Gambrinus pivovare kopanje za nogomet – s Mladotice u 13.00 i 15.00 sa Skeeter. I 31. siječnja, nogometaši iz Pilsena vraćaju se u Španjolsku, ovaj put do poznatog mjesta Benidorm.