Pilsen je započeo impresivan, Slavia je također sjajila na početku nogometne sezone

Ako su momčadi nakon zimske stanke nepoznate, Pilsen je impresivan u ligi. Suverena moć, maštovit akcija, ogromna nadmoć, lijepe ciljevi, uz sudjelovanje šest strijelaca.

„To je važan rezultat za nas kako bi dobili potrebnu sigurnost. Ne gledamo na našeg protivnika, samo gledamo na sebe. Uz sve uste Budějovice znati da je teško utakmice koje dolaze „, rekao je trener Plzeň Miroslav Koubek.

Plzen osvojili samo tri boda potrebna za pridošlica, ali i poboljšati svoj rezultat. Sparta je reagirala nešto neugodno dva dana, a Prbramie je čak izgubila kod kuće, ali u drugoj polovici s tri cilja u utakmici odlučila je osvojiti 4: 1. Kadlec, koji je došao domaćin Frankfurta četiri dana prije prvog dvoboja, bljesnuo je.Ušao je u igru ​​kao zamjena u 53. minuti za još tri minute staviti 2:. 1 i na kraju dodao još jedan gol

U želji Slavia navijača u europskom natjecanju može biti samo san. Europa može ići samo s peti mjesta ako domaća šalica osvoji jednu od momčadi koje će završiti u prvih četiri. I u četvrtfinalu najvećih prijatelja Lige Plzen, Jablonec i Sparta, koji su izgledali kao da podijelimo postolje.

Slavia peto mjesto izgubili jednu točku. Na početku proljeća bilo je u Liberecu, koji pripada položaju spuštanja, ali kvaliteta kadra ne pripada njoj.Slaviša rano dovesti i iako suparnik u odnosu na polovicu dvougólový se naprijed, koji nije pustio.

Sve tri gola dao Škoda, koji je jedanaest Tref zajedno sa slamom najbolju ligu strijelac. Škoda upravo pokupila vrata proći suigrače, uvijek pogoditi u blizini: dvaput za otvaranje vrata, jedan metak uz vratara u rašlje

Dok Slavia naprijed ne dvougólový pustiti, da Boleslav.. Iza posljednjeg Hrada udobno je vodio na polovicu, ali onda je upravljanje izgubilo. Pobjeda je došla dvije minute prije kraja. Hradec i sklapanje jeseni postigao četvrtu godinu zaredom i nesestupovoui položaj je nedostajalo samo četiri boda.

To još uvijek drži u Brnu koji dom cilj iz jedanaesterca podlegao Duklu.U boemskom dvoboju s Jihlavom, dvije ekipe čekaju da budu spašene, cilj nije padao. Jihlava vratar Jaromír Blažek postao na 42 godina i 54 dana najstariji igrač ikad pridružio u najvišoj ligi.

U petak pokrenuli napad na titulu Jablonec, koji je osvojio u Moravskoj.