Odbojka na pijesku Sluková i Hermann četvrti su završili u Haagu

“Neke igračke stvari premašivala su naša očekivanja, neke su bile u obliku siječnja. No, uvijek postoji potreba da se početi negdje i to je dobar blok zgrada sezone u 2018. „, napisao CTK Nausch Sluková s Hermann.

Češka olimpijac čeznuo za zajedničko četvrtu medalju na Svjetskom krug, a posebno dvadeset i dvije Betschartová to neće dopustiti. Pod braniti gotovo svaki napad, a zatim razmijeniti mreže uvijek pretvorio u točkama.

Sluková s Hermannová još uvijek ispred povukao Švýcarek u 17:18, ali nije spremiti prvi set. Zatim smeta da prođe brzo izgubio 0: 4 i početi Betschartová, dva puta svjetski prvak u 21 godina, bez drame priznati. “Naši protivnici masakrirali su nas vrlo snažnom uslugom i što su postigli, pao je na redove.Koristite uvjeti su igrali bolje i osvojili zasluženo „, rekao je Nausch Sluková.

S tom švicarskom par Sluková Hermann na pijesku izgubljeno po prvi put. Prošle godine je dva puta, a poražen je u 2016. u Klagenfurtu ozljede međusobnih četvrtfinalu nije započinju.

Unutarnji turnir donio čeških igrača očekuju popravak rat, mnogo asova, lošeg prihoda i teških snimke s terena. „Prije polufinale, bili smo u mogućnosti pomoći kvalitetne usluge i obranu, a mi zakamuflovaly činjenicu da posljednja četiri mjeseca smo odigrali niti jednu utakmicu, a mi nedostaje malo stabilnosti.U polufinalu iu borbi za treće mjesto, na žalost, nije „, rekao je Nausch Sluková s Hermann.

Na turniru je pokušao novo pravilo i Tan loptu na blok ne računa se kao šestkovém pijesku jedne od tri dotakne. „Mnogo toga pogoduje visoka igrači će kopati u svemu, znajući da gdje god superiorniji na balon čak i na ostatak igrati. To uvelike smanjuje šarm i varijabilnost plaže u odnosu na šest. Vidjet ćemo hoće li to pravilo preživi proljeće „, rekao je Nausch Sluková.

Christine Hoidarová Kolocová sa Michal Kvapilova turnir četiri zvjezdice u Sportcampus Zuiderpark zajedničkom petom mjestu. Ondřej Perušič i David Schweiser bili su sedamnaest.Sljedeći Svjetski turnir bit će za gotovo dva mjeseca u Fort Lauderdaleu, SAD.