Odbojka igrači u Brnu pate od krize. Ali nema smisla upadati glave, prasak

Njegova trenerska karijera proveo je sa ženama. Do sada, Marek zapovijeda mušku kabinu. “Prošlo je mnogo vremena otkako sam trebao novi impuls. Rad volim, ne mogu se žaliti ni o čemu „rekao je trener najavljuje Odbojka Brno

Dojmovi novu profesiju, ali su mu plijen jedan.” Sitnicu „- i njegov tim još okusio pobjedu. „Moramo uhvatiti nešto za nas doći do boljeg dobrobiti”, izvještava Mark.

Idealna prilika da građani Brnu u utorak kada je Extraliga pozdravio CULS Prag. Nakon bitaka s vrhuncem natjecanja, konačno, došlo je do šanse, ali umjesto toga došlo je do eksplozije u obliku 0: 3 poraza. “Morali smo zadržati ovu utakmicu u našim rukama i pobijediti, ali to se nije dogodilo.To je definitivno najslabniji poraz “, rekao je Jan Muroň, namaz. Ipak, žućkaste bi se mogli utješiti zahtjevnija i sve većeg oblika, ali u utorak su imali snažan udarac. Nakon utakmice, igrači su se tiho spustili na ploču. “Borili su se i služili njima dok nismo bili u stanju izgubiti balon. Nismo se igrali kao što bi bilo “, komentirao je Muron. “Vjerojatno smo to htjeli, ali nismo ga vidjeli vani. Prag nas je gurnuo od početka i nismo bili u stanju zadržati koncentraciju i ponovnu utakmicu. “Pogled na tablicu extralig počinje biti depresivan za Brnu. Pet bodova poraslo je samo za dva boda, što znači posljednje mjesto.Tim nije bio uhvaćen u europskom CEV kupu, gdje su izgubili u Istanbulu. “Trebali bismo pobijediti da bolje raspoložimo. To bi trebala biti prekretnica igra, jer čini još gore „, požalio Muroň nakon utorak neuspjeh.

Klub se nadaju da je to samo rođenje bolovi u procesu koji bi Brno postupno preuzeo na gornje extraligových kata , “Postoje tri juniora u baznom timu za koje je teško”, kaže Marek. “Znamo da ćemo pogriješiti, ali radimo tako užasno. Bit će potrebno vrijeme. Dječaci su bolji, ali kad je gomila poraza, nije ugodno. „

Brno građani trebaju imati za cilj izboriti pristojan položaj za doigravanje. Ali sada su opasno udaljeni. “Imali smo dvije prilično dobro odigrane utakmice koje nismo uspjeli.Psichika je loša “, kaže Marek, prema kojem se tim podudara s dva problema. “Prva je usluga. Radimo na tome, ali ne privlači nas, ne možemo gurati naše protivnike. Druga stvar je da nemamo drugog napadača Katonu, koji je sve sam. “Ali predaja je tako rano. “Moramo se boriti i ispravno shvatiti. Nema smisla spustiti glavu, ne možemo ništa pomoći. Moramo gledati naprijed “, kaže on. “Još uvijek vjerujem da se igramo. Ali bit će važno koliko brzo izađemo iz krize “, kaže trener Marek. Sada mu može priuštiti oštrije riječi nego što je morao glasovati u ženskom timu. “Dečki su bolje oteti, djevojke moraju biti veći psiholog.Rad je lakše u činjenici da dječaci mogu bolje ostvariti ono o čemu razgovaramo. Možemo reći da poštuju ono što vam reći, ali nažalost ne mogu držati na pijesku „, rekao je trener trenutno utučenim cjelinu.