Od bijesa do tetovaže za nagradu. Portyk već gleda na Olimpijske igre

Za Olimpijadu u Sočiju, platio je Benjamínu češku ekspediciju. U to je vrijeme imao sedamnaest godina i krenuo je na stjecanje iskustva u Rusiji. Unatoč zdravstvenim problemima koji udario Portyka Thomas, osvojio je veliki brijeg na 25. mjesto, u sredini je 32, au ekipnoj konkurenciji pomogao Češku na sedmom mjestu. Početna

Četiri godine kasnije, natjecatelj Dukla Liberec “Svakako se osjećam bolje nego Soči. Isto tako, ja sam stariji, logično, dakle, performanse bi trebao ići gore i pokupiti neke brzine. „

Što se stoga osjećaju jači nego prethodnih sezona? Početna Ja sam bio raditi na mojoj glavi. Na primjer, prošle godine nisam dobio prva tri četiri utrka Svjetskog kupa i potpuno sam se raspala. Isprobali smo novi materijal, nismo ni propustili prikazivati.Sve se ovo ovog ljeta pokazalo.

Sprint parove, ali ne i među olimpijskim disciplinama. Home’re žao što to čujem. Tijekom Svjetskog kupa postoje tri ili četiri utrke. Imam nešto bolji skok i mir je malo bolji trčanje. Tako se povezuje s jakim parom. U ljeto postalo je jasno da je to utrka u kojoj možemo uhvatiti medalju.

Kako upravljati vremensku razliku? Početna da nemam problema s njim. Samo u veljači bit ćemo u Aziji dva tjedna, pa ćete se aklimati. Možda veći problem može se utrkivati ​​kasno navečer, što je vrlo specifično. Sjedimo u sezoni u sezoni i trčimo u popodnevnim satima.

U studenom čeka prvu utrku Svjetskog kupa u Kuusamo, Finska.Koliko ste zadovoljni sa Olimpijskom sezonom?
Naravno da idem za Koreju. Ali mogu reći utrke na svijetu, ali onda mogu otići i postaviti neke ciljeve. Naravno, želim napraviti najbolji rezultat koji ću imati.

Kladite se na ambiciju Olimpijskih igara?
Ne mislim na bilo koji broj. Može se reći da je dobro pripremljen, ali negdje u sebi ima svake četiri godine. Svaki sportaš ga nosi drugačije. Ljeto se pokazalo dobro pripremljenim.