Novi Zeland potiče Wales kako bi zapečatio seriju smeća kad Beauden Barrett sja

Oštro kao što su pouke bile za Wales tijekom tri serije Test s svjetskim prvakom All Blacks možda, samo možda, iskustvo će im učiniti nešto dobro. To mora biti nada nakon što su se spustili na 40 bodova, dok su ispustili standarde iz prva dva testa kako bi se srušili i spali pod krovom u Dunedinu. Šest pokušava nuli ispričati svoju priču, kao što priznaje 16 pokušaja u seriji. “Dali smo sve, ali bili su baš previše dobri za nas”, rekao je Sam Warburton, kapetan Wales. “Odbili smo previše napora. Bio je to jedan od onih dana kad su bili puno bolje od nas. Bilo je definitivno teška.

“Snaga koju imamo na Novom Zelandu je izvanredna i shvatila sam da smo odigrali glavare.Imali su osam igrača s All Blacksom, ali bili su i veliki.

“Možda su izgubili Cartera, McCawa, Nonu, Smith i sve one sjajne igrače, ali to ne čini razlika ovdje. Oni gube malo iskustva, ali imaju neke super igrače da dođu.

“Zato su oni najbolji ragbi nacija na svijetu. Moglo je biti bolje da smo otišli kući nakon prvih dvaju testova, ali drago mi je što imamo treću igru, jer je to bilo malo provjere stvarnosti. To vam omogućuje da shvatite što trebate otići kući i raditi – tjelesnost, razine tjelesne kondicije i individualne vještine.Izlaganje tom nivou ragbi samo će nam dugoročno imati koristi. “

Steve Hansen, trener novog Zelanda, ukazao je na teška posla za igrače u Walesu. “Teško je vrijeme za momčad na kraju sezone, pogotovo u godini Svjetskog kupa, kada su upravo prošli bez prekida. Sretni smo što možemo osvojiti seriju 3-0. Ako je netko prije rekao da ćemo izgubiti 818 kapa i raditi ono što smo upravo učinili, tada bih bio sretan s tim. “

Postoji mnogo za rad na Walesu, ali ne zaboravite bili su četvrtfinale Svjetskog kupa i drugovi u šest zemalja.Oni nisu previše zabrinuti za sve crne, ali oni su i dalje jedan od najboljih timova na sjevernoj hemisferi. Ova pobjeda bila je 29. po redu za All Blacks nad Walesom i nisu samo održavali svoje neuspješan rekord ovdje u Dunedinu, ali je produžio njihovu vožnju do nevjerojatnih 41 uzastopne pobjede.New Zealand 46-6 Wales: treći test – kako se to dogodilo Više Hansen krvario broj svojih novih vojnika tijekom serija i jedan od njegovih dodataka na srednjem terenu u ovoj igri, George Moala, došao gore trumps s prvom poluvremenu pokušati kao All Blacks otišao u break s vodećim po prvi put u nizu.

Wales je postigao prvi pogodak kada je Dan Biggar šutio šestomjesečnu kaznu i Ospreysova poluvrijeme je osigurao da mu je momčad još uvijek naprijed na kraju otvaranja četvrtine, kada je sletio na drugu kaznu u brzom odgovoru na Beauden Barrett prvi za domaću stranu . Ali kada su sve crnce ušle u korak, to je bila prava borba za Wales i nisu pomažući se slabim udarcem.Izrael Dagg, s brzim stopalima i oštrim okretom, u suradnji s Ben Smithom na desnoj strani krila, učinio je Walesu veliku cijenu.

Ben Smith je podignut na liniji nakon nekog briljantnog pristupa Dagg i Barrett, ali ubrzo nakon toga TMO je vladao spektakularnim završetkom u 24. minuti nakon što je Hallam Amos propustio djelić da ga dotakne. Barrett je propustio s preobrazbom, ali je s rezultatom promašio rezultat.

Moala se samo podigla na liniju i prisilila izgubiti loptu, očajanjem Liam Williams, ali tek prije pauze centar je podigao loptu s metrike i pokušao pobijediti Barretta. All Blacks završio je polovicu na obrambenom, ali je trebalo samo nekoliko minuta da se vrate na napad na početku druge polovice.Wales je pokušao pobjeći iz vlastite linije i iako su uspjeli preklopiti, konačni prolaz je bio naprijed. Od bura, pet metara dalje, Barrett je uzeo loptu, trčao u Biggar i Rhys Webb i nekako se pojavio na drugoj strani i preko linije. Njegov osobni napad na Wales nastavio se 10 minuta kasnije kada je napravio budalu od tri branitelja nakon što se preselio u krilo i zapečatio njegov drugi pokušaj.Pretvorio je obje svoje rezultate i dodao dodatke kako bi pokušao broj pet od kurva, Dane Coles, da se njegov osobni račun na 24 i produljiti prazninu do 33 bodova odmah nakon sat vremena.

There bio je konačni procvat iz Dagga kada je jurio 80 metara desne strane da zaokruži igru ​​i seriju na visokom.

Pokušava: B Smith, G Mola, B Barrett 2, D Coles, I Dagg: Cons: B Barrett 5; Olovke: D Barrett 2. Yellow Card – S Cane 46

Olovke: D Biggar 2