NCAA opušta pravila društvenih medija – ali treneri još uvijek ne mogu koristiti zabavne emojice

NCAA je ovaj tjedan stupio na snagu s ažuriranim pravilima društvenih medija za novu sezonu, a atletski sada treneri mogu voljeti i omiljene postove novaka – iako je palac gore emoji još uvijek zabranjen.

Promjene su namijenjene za opuštanje pravila o trenerima koji javno komuniciraju sa izgledima na Facebooku, Instagramu i Twitteru, ali i dalje zvuči komplicirano.

NCAA prijedlog 2015-48, nazvan “klik, ne tip” pravilo je stupilo na snagu u ponedjeljak: “Članica osoblja atletskog odjela može poduzeti radnje (npr.” poput “,” omiljeni “, objaviti,” oznaku “itd.) na društvenim medijskim platformama koje ukazuju na odobravanje sadržaja na društvenim medijskim platformama koje su generirane korisnici platformi, osim institucionalnih članova osoblja ili predstavnika atletskih interesa neke institucije. “

Dakle, voli i retweets su u redu, i sve dok trener ne kaže ništa u povezanom kliku, to je U REDU.Ali treneri još uvijek ne smiju odgovoriti, cvrkutati ili odgovoriti na potencijalne klijente – ili im dati poticajnu emoju, barem javno. (DM su u redu.) Međutim, barem treneri više ne moraju pretvarati da njihovi odnosi s novcem ne postoje.

Neki treneri su morali raditi odmah. Palm Beach Post izvijestio je: “Nakon što je sat oštro od 1. kolovoza, [Miami nogometni trener Mark] Richtov račun rasporedio je tweete s temama u Miamiju, od pet izgleda od uragana.” Svi osim jednog igrača su javni UM obvezni.

Neki od tweetova koje je Richt podijelio s sljedbenicima bili su nedavno, ali drugi su se vratili u ožujak Gotti (@KosiPerry) Službeno sam posvećen U! ️ #ForGood