Na naslovu pod noge igraju Mlada Boleslav i Vitkovice

Pobjednici bitan dio Mlada Boleslav uspio u četvrtom polufinalu Sparta na terenu nakon što je rezultat 3: 2 u produžetku i dominirala je seriju 4: 0th Vitkovice u petom dvoboju pobijedio je također u Pragu preko remek Chodovem 5: 4 u produžetku i dobi pobjednički. 4: 1 utakmicu

Chodov, koji je u nedjelju u Ostravi izbjeći eliminaciju pobjedom 5: 4 nakon jedanaesteraca. Iako je glavni 3: 1 ili 4: 2, ali je jednu minutu prije kraja trećeg perioda prisiljeni produžetak svog drugog pogotka u utakmici Josef Rýpar. U vrijeme 63:38, odlučio je Lukáš Hájek. Vitkovice u četvrtfinalu zbroj Tatran Střešovice igrao postavke za sedmi put ove godine i šesti playoff uspjeli.

„Danas je bila prva polovica utakmici za Chodov i jedan za nas. Proširenja nisu bila slabašna.Phenomenal je bio (vratar) Souček. Radujemo se superfinalu. Hvala suparnike za savršenim pripreme za njega „, rekla je trener Pavel Brus Vitkovice stranice Češke Floorball.

Chodov izgubio priliku za napad treći naslov u nizu. „Danas smo igrali jako dobro, a mi okrenuo dio šanse, to bi sigurno produžiti. Serija je bila uravnotežena i dobra. Vítkovice su u ključnim trenucima uvijek malo ispred, osvojio četiri utakmice i unaprijed zaslužili „, rekao je trener Chodova David Podhráský.

Mlada Boleslav je dovelo do Sparte od kraja prvog razdoblja zahvaljujući gol Thaddeus krize, dom drugom dijelu okrenuo stanje nakon ciljevima Michaela Kares, ali u 39. minuti, u usporedbi s Jan Jelinek.Utakmica rozuzlil sedam sekundi prije kraja produžetka George Curney koji položaj najproduktivniji igrač doigravanju dobro dana 25 poena za 15 golova i 10 asistencija.

„U današnjem igri smo bili mnogo aktivniji nego u nedjelju. Imali smo mnogo šanse, ali Sparta je bio izvrstan vratar Benes u igri. Protivnik u cijeloj utakmici zaprijetio opasnu kontru, u kojoj naprotiv, mi uspjelo, osim za posljednji, odlučujući „, rekao je trener Mlada Boleslav Jan Pazdera.

Sparta igrao polufinala nakon 17 godina i želi smiješan berbe pratiti. “Htio bih pohvaliti cijeli tim, uključujući i spoznaja za lijepu sezonu i sjajni posao. U dvije utakmice smo postigli pobjedu, ali nije dovoljno.Nadam se da ćete uživati ​​u ovom iskustvo prenosi na sljedeću sezonu „, rekao je trener Sparta Andrew Punch.

Mladá Boleslav će biti predstavljen u super finalu po treći put i da će pokušati premijerno naslov. Vítkovice u 25. sezoni najvišeg natjecanja borit će se za sedmi pobjedu. U super finalu odgovarati da je u posljednjih šest godina uvijek igrao u praškoj O2 areni, peti put. Početna