MS Sáblíková bio dvanaesti put suđenje osvojio Brennauerová

Trostruka olimpijska zlatne medalje na brzo klizanje Martina Sáblíková završio na svjetskom prvenstvu u cestovnom biciklizmu u Španjolskoj Ponferrada u dvanaestom vrijeme suđenja. Zlato je dobio njemačku Lisa Brennauerová koja je prevladavala prije ukrajinskog Anna Solovějovou i američki Evelyn Stevensovou.

„Ja sam za taj ishod mnogo. Zato je bio tako blizak rase i tamo su minimalne udaljenosti, u trajanju od osam Samo sam izgubila oko 12 sekundi.Dakle, u potpunosti zadovoljni s performansama, ali rezultat bi mogao biti još malo bolje „, rekao je Sáblíková za CTK.

Sáblíková svladao gotovo trideset stazu s visine od 172 metara, na kojem je krenuo 47 natjecatelja, 40 minuta i 14 sekunde. Četiri puta republika prvak u ovoj disciplini, te je jedini češki predstavnik u današnje utrke nakon njegove vožnje sjedi na čelu radnog vremena, ali su favoriti bio red na nju.

Iako su neki od njih rasa nije li daleko od ideje, podstava gore prije kraja Sáblíková, što je ostavilo nema mjesta u prvih deset.Iz naslova je malo čudno radovali Brennauerová dvadeset i šest godina, koji je na njegovu kreditnu također uspjehe stazi.

Nakon što je nedjelja osvojio drugo zlato u vrijeme suđenja tima, danas se pridružio prvu medalju na putu osamljeni. „Ne vjerujem u to”, rekao je Brennauerová u televizijskom intervjuu.

„To će potrajati neko vrijeme da shvati što sam mogao. Utrka je bila jako dugo, ali sam znao da sam mogao zadovoljiti, „pohvalio Brennauerová. Drugi Solovějovou ostavili gotovo 19 sekundi.

zlato odvjetnik, Ellen van Dijk iz Nizozemske preinačene završiti posljednji u redoslijedu već u teškom pljusku pa je završavao sedmo.Još jedan od favorita Novozélanďance Linda Melanie Villumsenové nije uspio produžiti niz od pet medalja uspjeh na Svjetskom prvenstvu u vrijeme suđenja.Ovaj put deveti

tema:. Cesta, žene, vremena ispitivanje, foto, Svijet, Sport, Biciklizam