Lugano ima posljednju priliku da ostane u igri, Vrba zna

Plzen u skupini G s dvije utakmice osvojili tri boda kada je izgubio kod kuće u Bukureštu s fcsb 0: 3 kod kuće, a onda poražena Beer Sheva 3: 1. Lugano s rumunjskom i izraelskih protivnika obje izgubio 1: 2

„Lugano ima posljednju priliku petljati s malo stol. Ako ne uspije, bit će više ili manje jasno da se ne uklapa u drugo mjesto. Znaju da ako to ne mogu, natjecanje završava za njih. Sigurno je da utakmica neće biti lako „rekao je Vrba na konferenciji za novinare u Luzernu, gdje će dvoboj u četvrtak moraju odvijati nekvalitetan stadion u Luganu.

” Pokušajte igrati protiv momčadi koja je potrebna za uštedu u ligi i igrao za posljednji priliku…Ove su momčadi uzbuđene i znaju da je utakmica odlučna za njih dok izlaze na natjecanje.Mislim da će biti sutra „, rekao je Vrba

Západočeši u nedjelju hit pobijedio 1:. 0 na terenu Sparta, potpuno gol u desetom Premier ligi okrugla i nadvladao pobjednički ulazak evidenciju Letna tima u sezoni. Također žele uspjeti u Švicarskoj. “Svako natjecanje je važno za nas. Nije bitno da igramo Spartu, Luganu ili kod kuće sa Brnom. Želimo pobijediti, a naravno i ovdje želimo osvojiti nogomet. Nadam se da ćemo uspjeti „, rekao je bivši reprezentativac trener.

Slično mišljenje je i vratar Aleš Hruška. “Došli smo ovdje pobijediti i nekako ne gledamo kako su sada. Ako se želimo pomaknuti iz grupe, moramo nešto zgrabiti, po mogućnosti tri boda.Možemo razgovarati nakon utakmice, da li je to bila prednost „, rekao je Pilsen golman.

To ni ne dugo kabel Victoria kupa bez pobjede na golf suparnika, koji je trajao 11 igre i više od dvije godine. “Definitivno nismo ovdje zbog razbijanja serije. Borimo se u skupini, i ako se želimo kretati, želimo ovdje pobijediti. Ako je niz prekida, ne smeta „, rekao je kruška.

Vrba najavio da nešto promijeni izvješće s utakmice na Sparte. David Limbersky, koji se oporavlja od frakture lica, još nije spreman. “Biti će tri do pet promjena.David je s timom, ali neće biti nominiran za utakmicu “, priznao je 35-godišnji trener.