Litvinov nije uspio u 59:25 i pao na dno. Katastra, rekao je Gerhath

“Katastrofa, druga riječ ne dolazi protiv mene”, rekao je Litvínovský napadač František Gerhát. “Dobiti pola minute prije kraja cilja i na način da su dva ispred vrata i staviti ga u praznu, to je vrh!” Puck je s plave linije spustio kapetana Bednara, koji je služio je Smoleňák. I prije nego što se vratar Petrosek preselio, imao je kolut u svom cilju. “Bio sam slijep za violinu, gospodin Bednar je izmislio i otpustio sam”, rekao je napadač Radek Smoleňák, poslan iz Slovan Bratislava. “Bolje za početak nisam mogao poželjeti. Došao sam u Hradec za naslov. ”

Hradec je rastresen, vodi vođu Pilsena, ali Verva je bio u stanju brinuti se za njega. Uspjela je 2: 0 nakon Gerhartovih i Blackovih zahvata u slabosti. Ali 26.minuta bio je postići puno boje, samo 52 sekundi nakon Crna hit crveno na drugoj strani igrarije.

„Kada smo uhrál četiri minute slabljenje i branitelji pogrešnih skretanja i još PowerPlay gosti su već priznao,” iritira trener Radima Rulík. Državni udar 2: 3 Cingel završio s Graňák, pa čak i ako Hanzl 44 sekundi kasnije izravnati potonuo kući last minute. „Vi tri, ako ne i sve ciljeve koje smo dobili předbrankového prostor. Ovdje smo govorili o prije utakmice „, rekao je prigovorio Gerhát.

Međutim, previše Petrásek golman štap ljutito udario traku. „Već u Liberecu mi je priznao od ispred nabor. Moramo igrati sljedeće utakmice više odgovorno i sa više predanosti. Ne samo blok snimke, ali ljubazan i obrambena borbena, a ne samo uvredljivo.Protivimo obrambenom, ne cijeniti dobar rezultat. “Litvínovský novik Jiri Hunkes, koji je osvojio dvije asistencije i već pet u tri utakmice. “Litvinov igra uvredljivu hokej i mislim da može ponuditi i podržati napad”, kaže on. On je u paru s još jednim uvredljivim braniteljem Kubatom. „Mi planiramo ići zajedno s jednim, dva-na-jedan”, šalio se.

Za prijavu nakon operacije jagodica skočio koš sa napadač Lukes, elitni serije obrnuto padoše mrtvi Jansky. U nedjelju, Verva igra Spartu