Lansiranje rakete. Sedamnaest dana može biti svjetski lider

Od idile je bio nervozan trener David Kotyza u kutiji. Međutim, Češka je otkinula lažnog pucača. Stajala joj je šesti put za redom. Ove godine osvojila je devetnaestu mačku.

Obranila je prošlogodišnje polufinale u Kalifornijskom Superturnaeu, gdje se suočava sa zakrčenom Ruskom Svetlanom Kuznetsovom. Ako slučajno osvoji naslove u Indian Wellsu, a zatim u Miamiju, možda će biti svjetski lider u nekim okolnostima već 3. travnja.

Naravno, to je prilično divlja teorija koja računa na rani neuspjeh njemačke Angelique Kerber. za sljedeći događaj na istočnoj obali SAD-a. Međutim, u prvim mjesecima 2017. godine Plíšková se bori kao kandidat za tron.

“Dobra suradnja. Osjećam da oboje želimo isto.I to je mnogo, “napisao je Kotyza u izvješću iDNES.cz, a još je bio uzbuđen bitkom s Muguruzom.

Od kada ju je Plíšková zaposlio, ona je osvojila 19 od 21 utakmice (ove godine se natječe s Ukrajinom) Elina Svitolin s ravnotežom od 20: 3). Preuzela je titulu pristojnih zanimanja u Brisbaneu i Dohi. Od siječnja samo Amerikanka Serena Williams, koja je osvojila banke na Grandslamu Australian Opena, zaradila je više bodova, a što je posebno ohrabrujuće, njezin kumst i dalje nadilazi nesavršenosti s Kotyzom, fitness stručnjacima Martinom Noškom i Ivanom Trebatickýem i mentalni trener Marian Jelínek pokušava ukloniti. Guru Jelínek mora se smatrati da je podvrgnut određenom zadovoljstvu čim se upusti u istaknutije vodstvo.I doista, Muguruza se kotrljao 4: 1 u prvom i 5: 2 u drugom setu. U 7: 6, 5: 4 i 40-15 imala je dva megabajta. Trijumf je započeo tek na kraju.

“Uff, dobro je funkcionirao, ali mora se poboljšati”, rekao je Kotyza, a Sam Plíšková je novinarima rekla da bi trebala imati oba seta: “Nisam sretan zbog toga.”

Istovremeno, očitala se moć njezina razmišljanja. Kako kaže Jelínek, voli sebe u kritičnim situacijama koje drugi smatraju nepodnošljivim i paralizirajućim. “Odlučili su za tri lopte koje su savladale igrača s većim samopoštovanjem”, rekao je Muguruza za WTA Insider.

Plíšková vjeruje u Španjolsku.Upoznaje svoj stil dok se Muguruza ne osjeća ugodno s njom u sudnici.

Na sastanku s novinarima, rani dvadesetpetogodišnjak se smijao zbog nedostatka kvalitetne usluge: “Ne pišem mnogo tijekom turnira.” >

Ipak, sezona očigledno vlada u broju spaljenih – 162. Nekoliko žena na vrhu emisije može se osloniti poput nje.

“To je moje najmoćnije oružje koje mi pomaže u najgorim trenucima. , Često me je spašavala, povremeno osvajala cijeli turnir – rekla je s osmijehom. – To je prirodan udarac za mene. Bez napora, čiste, opuštene ljuljačke.Mislim da ga nikada ne mogu pronaći. ”

Iako u Indian Wellsu to ne idealno, Plíšková ide dalje. “Sretan sam što mogu pobijediti, čak i ako to ne učinim”, kaže on.

Prvo mjesto na svijetu nije najviše zavodljivo. On je željan trofeja unuka. Osim toga, sada se mora usredotočiti na dvoboj u petak s Kuznetsovom, 31, koja ima nevjerojatnu renesansu u svojoj karijeri.

Plíšková se prošle godine borila s njom u dvije okrutne linije. Pobijedila ju je u Cincinnatiju, podlegla Mastersu u Singapuru. Vjerojatno se ovaj put ne može kockati s mogućim tragom. I bilo bi prilično smiješno da služba služi njoj