Lafata – Jihlava 5: 0, dvoboj u Sparti imao je samo jednog strijelca

Svaki Lafat cilj bio je različit. Prvo na uglu s glavom, drugom grudnom košem, koja je promijenila smjer Kováčeva metka. Na trećem je postavio stopalo u središte Konatyja, četvrti je dao izravan udarac, a peti u četrdeset metara, kada je Rakovan prije toga izjurio iz vrata, ali je okrenuo loptu Lafatovim stopalima. Ono što je učinio je jedinstvena stvar.Ne sjećam se da sam tijekom karijere za kockanje i treniranje bio u činjenici da je jedan igrač dao pet golova u utakmici ”, rekao je trener Zdeněk Ščasný.

“Znali smo da će Sparta igrati Lafat da postane najbolji strijelac, a kao trener mislim da će nam čak i ako se pripremamo za njega, dati pet ciljeva…, “Trener gosta Michal Hipp je odgovorio.

Jablonec i Ceske Budejovice postali su najbolji pjevač lige po peti put, koji nikada nije bio uspješan u povijesti lige.Lafata je branio prošlogodišnju pobjedu i nastavio s godinama 2010/11, 2011/12 i 2012/13 (više ovdje).

Sparta je također koristila Kovačev tragač u osnovnoj postavi za koju je to bio posljednji susret. Osim toga, tridesetšestogodišnjem bivšem kapetanu pridružio se kapetanski bend.

“Također bih želio zahvaliti Radeku jer je bio izuzetan igrač i drago mi je što će nastaviti igrati u trenerskom timu.” Drago mi je da su se oboje pridružili i uživali, dodao je Timeless. Ovo je bio prvi put od kada je Rakovan osvojio šansu u Jihlavi od veljače, zamjenjujući uobičajeni broj 1 Hanus. I pet puta – u 12., 19., 55., 65. i 77. mjestu.

“Nismo željeli igrati zastrašujući nogomet, a početak nije bio loš, bili smo vrlo aktivni.”S većom učinkovitošću mogli smo ići u vodstvo, ali domaća momčad je pogodila prvu priliku kada naš najiskusniji igrač nije gledao domaće topove i počeli smo igrati nervozno i ​​imali smo previše poštovanja ”, rekao je Hipp. > Dobro znate ime pucca.