Koreja – Češka 1: 2, igrači hokeja izgubili, na kraju su izbrisali tijesnu pobjedu

I tako ova utakmica uglavnom slap prije vikenda, kada će reprezentacija konkurirati Kanade i Švicarske, što je nešto drugačiju klasu težine nego – uz dužno poštovanje – Koreja. „Nismo očekivali ništa lako, tako da je najvažnija stvar za nas pobijediti”, rekao je trener Josef Jandač.

On je u početku staviti na elitnoj raspon protivnika četvrti set Řepík plamenika-Birner, koji je već prije nazvao „održavanje”. Sam da olakša prvu češku liniju da ima više prostora u napadu. Ipak, Řepík (1 + 1) bio je najproduktivniji igrač u igri, ali kasnije.

Put do pobjede je došao prvo upozorenje – već u 4. minuti s čvrstom šanse pojavio Sang-Wook, ali Francuz briljantno ga očistiti.No, četiri minute kasnije je preuzeo Co Min, koji je pametno sakrio svoju ranu iza obrambenog kovača.

Arena puna domaćih navijača plesala s oduševljenjem, uključujući i Sjeverne Koreje navijačice za češkog gola. Međutim, uskoro je došlo – barem djelomično – češkim buđenjem. Prvo, čak i igrati protiv super shot Cervenka pokazao Dalton Hašek operacije blocker, minutu kasnije, ali strujni igrati kada je pak strane Řepík kovača koji pametno pomak. A kada promijeniti kriminalca sjedio pod strogim isključenje savjetovao, okrenuo Řepík nestašice radne rezultat.

„Kao što smo ići naprijed, očekujemo da biste dodali cilj, smirila mi se malo. Ali s vremenom raste slabost koju smo obranili.Do kraja, bilo je teško ne pogriješiti, pa je riječ o drami. Prošlo je nekoliko puta “, rekao je Jandak. To je bilo sranje. Neka Česi idu za 25:10 nakon druge trećine, ali nisu uspjeli. S jedne strane, korejski kanadski Dalton bio je poput zida, s druge strane, bez mirne ravnoteže. Podcjenjivanje može biti pitanje, tim borila, ali sve je to bilo previše svjestan nervoza olimpijskog premijere, što je u suprotnosti s korejskog predanost i entuzijazam.

„Kao što smo pročitali i Korejci igrao. Svatko može klizati, igrati na rubu samopožrtvovanja. A kad se rezultat privuče ovako i oni su još uvijek u igri, nevjerojatno se bore “, rekao je trener. “Moramo poboljšati igru ​​5 do 5.Imamo previše protežu i trebamo poboljšati fizičku igru, jer u tome nismo bili dovoljno jaki. „

Lopta prolazu prečesto nedostajalo preciznosti, nakon čega slijedi glazura. Znati da dugoročni češki hokej nema konstruktivne i uvredljive čaše. Možda je jedini branitelj koji je opetovano pokušao poduprijeti napad bio Naked. S druge strane, snažno je vodio prvu bodovanja priliku erat i služio je kao dobar lider.

U drugoj knjizi opet sjajno djelovao Cervenka, samo nedostaje pogodak (u trećem periodu pogodio gredu). Naprotiv, izgledao je nekako treće formiranje savjetuje Zohorna-Koukal, bio je mlak i njemački branič. Promjene u izvješću, ali nije.

„Nismo željeli za ništa strani pregrupirati.Mislili smo da ćemo dobiti trinaestog napadača Růžičke. Ali igrao s puno snage predstava i slabljenja, tako da se nije dogodilo „, rekao je Jandač.

Još uvijek plodding na pobjedu dovoljno, ali u posljednje tri minute enkoderi Koreja žuri u razini. Početna

< p> u petak, češki tim off u subotu igra protiv Kanade u nedjelju, a završava grupe dvoboj sa Švicarskom.